В дома ви има духове – 7 признака, по които

...
В дома ви има духове – 7 признака, по които
Коментари Харесай

Признаци, че в дома ви има духове

В дома ви има духове – 7 признака, по които ще ги познаете.

Малцина се съмняват в съществуването на духове, тъй като доста хора ги срещат в действителния живот. Има и същински истории за духове, които раздрусаха света. Ако забележите някой от описаните по-долу признаци, то в дома ви има духове и същества от други светове.

Интуицията ви работи
Ако усещате, че някой ви следи или е покрай вас, това значи, че това в действителност е по този начин. Когато духът влезе в стаята или се преместите да живеете в апартамент или къща с призраци, можете да очаквате такива странни чувства.

Не спите добре
Много постоянно хората, живеещи с призраци вкъщи се разсънват през нощта и усещат наличието на нещо друго. Това може да докара и до боязън у животните. Кошмарите съвсем постоянно изтезават повече от един човек.

Къщата е непрекъснато студена
Без значение по какъв начин отоплявате стаята, непрекъснато усещате, че отнякъде влиза мраз. Температурата към духовете е малко по-ниска.

Призракът продължава да демонстрира съществуването си
Призраците знаят по какъв начин да поддържат връзка с живия свят. Някои от тях непрестанно правят разнообразни „ саботажи “. Водата в банята ще стартира да тече сама, по-късно лампата ще угасне. Понякога, призраците отварят шкафове. Някои отиват по-далеч, докосвайки хората. Има стотици истории за хора, които се разхождат из къщата и чуват стъпки или даже усещат, че някой ги допира.

Животните се държат необичайно
Котките ненавиждат духовете и стават извънредно нападателни. Те усещат фините промени в силата. Котките скачат върху призраците, само че в профил наподобява, че животното скача в празното пространство. Между другото, котките постоянно прогонват духовете и други същества. Кучетата могат да лаят.

Растенията умират
Растенията умират, без значение по какъв начин ги поливате и по какъв начин се грижите за тях. В този случай има възможност за неприятна сила във вашия дом.

Вижте още: Картофени пръчици

Появяват се необясними миризми
Например, от време на време в дом, където никой не пуши, можете да усетите цигарен пушек. Призраците могат да донесат миризми на плесен. По един или различен метод, в случай че забележите миризма, чиято природа не може да бъде обяснена, това може да е фантом.

Не забравяйте, че животът в такава среда черпи сила от вас, лишавайки ви от триумф, здраве и положително въодушевление.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР