В докладите се казва, че японската полиция е арестувала мъж,

...
В докладите се казва, че японската полиция е арестувала мъж,
Коментари Харесай

Кола се удари в барикада близо до израелското посолство в Токио. Съобщава се, че полицията е арестувала шофьора

В отчетите се споделя, че японската полиция е арестувала мъж, чието транспортно средство се е блъснало във краткотрайна укрепление покрай израелското посолство в Токио

От Асошиейтед прес на 16 ноември година 2023 година, 00:00 ч.

ТОКИО -- Превозно средство се блъсна във краткотрайна укрепление покрай израелското посолство в Токио в четвъртък и съгласно известията полицията е арестувала водача.

Не са известни хипотетичният претекст и дали посолството е било ориентирано. Протестиращи постоянно се събират против офанзивите на Израел против Газа, а улицата покрай посолството е барикадирана от японската полиция.

Полицията отхвърли да удостовери известията в медиите.

Мъж на към 50 години, за който се счита, че е член на дясна група, е задържан на мястото на престъплението по съмнение за възпрепятстване на служебните отговорности, публичната телевизия NHK и други оповестяват медиите.

Една кола за спешна помощ е била изпратена до близко място, когато незабавното позвъняване е съобщило, че един човек е ранен, споделиха от пожарната в Токио. Един полицейски чиновник е имал пострадване на ръката, оповестиха медиите.

Снимки и видеозаписи демонстрират черно плътно транспортно средство, блъснато в мантинела до тротоара, с разпръснати парчета на улицата. Мястото на злополуката е покрай кръстовище на към 100 метра (ярда) от посолството, сподели NHK.

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР