В добро настроение и с надежди за максимално добро представяне

...
В добро настроение и с надежди за максимално добро представяне
Коментари Харесай

Мъжкият национален отбор по волейбол замина за Япония с надежди за добро представяне

В положително въодушевление и с очаквания за оптимално положително показване мъжкият ни народен тим по волейбол отпътува за Япония, където ще се организира първият стадий от Лига на нациите.

Откриващата среща от конкуренцията ще бъде тази сред България и Китай на 6 юни в Нагоя, Япония.

" Настроението е високо и приповдигнато. Всички сме доста стимулирани да създадем едно хубаво лято. Ще се постараем да дадем максимума от себе си и да спечелим допустимо повече мачове ", съобщи Аспарух Аспарухов.

Това ще бъде формален още един дебют на новия селекционер Пламен Константинов отпред на отбора.

" За мен той е нов остарял селекционер. С Пламен работихме много дълги години в националния тим. Успях тази година да изгледам много мачове от българското състезание. Смело мога да кажа, че този сезон бе най-интересен персонално за мен. Със сигурност много от състезателите ще са израснали. Повечето от момчетата играеха в чужбина, което също е огромен плюс ", сподели Николай Пенчев.

Именно тази сплав от опитни и млади, както и високото равнище на волейбол в чужбина и увеличението на конкуренцията в родното състезание, могат да се окажат основни за представянето ни тази година.

" Винаги е по-лесно, когато има по-опитни състезатели към теб. Помагат ти в сложни моменти. Тази година има по-голяма сплав от опит и младост и се надявам това да способства за по-добри резултати ", счита Денис Карягин.

Автор: Десислава Францова

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР