В Добрич е образувано досъдебно производство за катастрофата, при която

...
В Добрич е образувано досъдебно производство за катастрофата, при която
Коментари Харесай

Несъобразена скорост е причината за катастрофата с две жертви в Добричко

В Добрич е формирано досъдебно произвеждане за злополуката, при която двама души починаха, а други осем бяха ранени на пътя Добрич - Крушари.

Причина за случая е несъобразена с пътните условия скорост. Загиналите са двама братя, служащи в Горското стопанство, които са правили залесяване в региона, съобщи БНР.

Тежкият пътен случай е станал на пътя с. Росеново посока Добрич. На място е открито, че на прав сектор лек автомобил, заради придвижване с несъобразена скорост с пътните условия, навлиза в насрещното платно и се блъска в товарен автомобил, оповестяват от ОД Министерство на вътрешните работи. На място умират лидерът на товарния автомобил, мъж на 55 години и возещият се при него мъж на 50 години. Още трима от пасажерите в това транспортно средство са настанени за лекуване в реанимацията на МБАЛ Добрич в тежко положение, с голям брой контузии и заплаха за живота. Други двама пасажери са признати за наблюдаване с мозъчно разтърсване. Водачът на лекия автомобил също е настанен за лекуване в реанимация, тежко потърпевша е и возещата се на предна седалка жена.

От болничното заведение показват, че петимата пациенти, признати в тежко положение, към този момент са нормализирани. Единият от тях е претърпял интервенция, възнамеряват се интервенции и на останалите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР