В добавеното време на първата част Виктор Митев изравни със

...
В добавеното време на първата част Виктор Митев изравни със
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Септември 1:1 Спартак Варна, домакините изпуснаха дузпа


В добавеното време на първата част Виктор Митев изравни със страховит удар от отдалеченост. Той опресече подаване на Асен Чандъров, напредна и шутира от над 25 метра за 1:1.

На почивката треньорите на двата тима направиха по една промяна. В игра за домакините се появи Радослав Живков вместо Айкут Рамадан, а дебютиралият за Спартак Варна - Родни Антуи отстъпи мястото си на Ивей Ромееш. 

Втората част стартира с две рискове пред вратата на столичани. Шут на Здравко Димитров в 54-ата минута бе избит от Шейтанов в корнер, а при последвалото центриране Виктор Митев насочи подъл удар от въздуха, който излезе в навън. Гредата избави Септември от ново попадение в 63-ата минута.  Контраатака на гостите приключи с хубаво подаване на Денис Баланюк към Ивей Ромееш, чийто мощен шут разтресе левия дирек на Шейтанов.

В 80-ата минута резервата на " соколите " Янчо Андреев опита изстрел от дъгата пред наказателното поле, при който топката не откри очертанията на вратата. Две минути преди края Атанас Кабов шутира от сериозна отдалеченост, само че прекомерно неопределено. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР