В дните преди Хелоуин на котешките лемури и гигантските панди

...
В дните преди Хелоуин на котешките лемури и гигантските панди
Коментари Харесай

Хелоуин във Виенския зоопарк

В дните преди Хелоуин на котешките лемури и гигантските панди във Виенския зоопарк Шьонбрун беше квалифицирано празнично меню – наложителните за този празник тикви, съчетани с обичаните им храни, оповестиха от Eurocomm.

Някои от животните похапнаха тиквени фенери, а други се забавляваха с тях. За лемурите издълбаните тикви бяха напълнени с нарязани плодове и даже окачени на шнур, а това им дава опция да си поиграят на воля. 

По думите на чиновниците в зоопарка котешките лемури са доста игриви и просто нямат самообладание да извадят лакомствата и да се полюлеят на окачените тикви. 


Някои от тях са изключително любопитни, забиват глави в тиквата и за нула време се трансформират в страховито тиквено страшилище.

Много по-спокойно е ситуацията при женската панда Ян Ян. Тя деликатно преглежда изненадата си за Хелоуин и по-късно парче по парче вади лакомствата от оранжевите чудовища. Тиквата е цялостна със сочни бамбукови кълнове. 
Главата на чудовището, направено от тиква, има несъмнено и коса. Тя е от бамбукови листа, а бамбукът е измежду обичаните ястия на пандите. Освен това те на драго сърце си хапват разнообразни зеленчуци, да вземем за пример сладки картофи, моркови или чушки, само че тиквата не е част от менюто им. 
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР