В дните от 4 до 10 юни на територията България,

...
В дните от 4 до 10 юни на територията България,
Коментари Харесай

Пипнаха седмина пияни шофьори за седмица във Видинско

В дните от 4 до 10 юни на територията България, както и на всички страни членки на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция /TISPOL/, бе извършена полицейска интервенция за определяне използването на алкохол, наркотични субстанции и техните аналози от водачите на моторни транспортни средства.
През седмицата, пътните служители на реда в област Видин ревизирали 274 водачи на моторни транспортни средства. При седем от тях, дрегерът отчел съществуване на алкохол.
Засечен бил и един водач, управлявал автомобил след приложимост на наркотични субстанции. Според статистиката, една от трите съществени аргументи за пораждане на тежки произшествия по пътищата на Европа, с огромен брой жертви, е тъкмо ръководството на МПС, след приложимост на алкохол и/или наркотични субстанции.
В хода на инспекциите трима водачи били глобени за липса на наложителна застраховка "Гражданска отговорност " на автомобилистите.
На шестима водачи униформените лишили свидетелствата за ръководство на МПС за неплатени санкции.
За нарушавания на скоростните режими през миналата седмица, пътните служители на реда връчили на място при контролните инспекции 96 електронни фиша.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР