В дните на Празника на курорта, минералната вода и Балкана,

...
В дните на Празника на курорта, минералната вода и Балкана,
Коментари Харесай

Във Вършец организираха състезание с велосипеди за деца

В дните на Празника на курорта, минералната вода и Балкана, община Вършец зарадва най-малките поданици и посетители на града с образуване на съревнование за деца по майсторско ръководство на колела.
Атрактивната конкуренция се организира в „ Слънчевата градина “ на курортния град, като на стартовата линия се събраха 32 участници, разграничени по пол и възраст в 4 групи.
Съдийската гилдия включваше чиновници от Общинската администрация: ръководител - Георги Аврамов, основен арбитър - Даниела Лилова, основен времеизмерител – Анна Тачкова.
Освен бързината, се отчиташе и майсторството на дребните велосипедисти, посредством превъзмогването на разнообразни трудности и слаломи по трасето. Изпитанията бяха 6 на брой.
Победители в другите категории станаха:
Момичета от 5 до 10 години преди всичко се класира Анастасия Георгиева, на второ място Таня Иванова и на трето място Божидара Маджарова.
При момчета от 5 до 10 години преди всичко се класира Андреас Георгиев, на второ място Симеон Тодоров и на трето място Румен Видолов.
При девойките от 11 до 15 години първа бе Вилияна Димитрова. А при юноши от 11 до 15 години преди всичко се класира Георги Петков, втори място Денислав Йорданов и на третото място Стефан Найденов.
На всички участници в надпреварата бяха раздадени минерална вода и кроасан. Класиралите се на първите три места в двете възрастови групи девойки и момчета, получиха грамоти и предметни награди, обезпечени от община Вършец.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР