В дните до баловете предстои и серия неучебни дни в

...
В дните до баловете предстои и серия неучебни дни в
Коментари Харесай

Ура! Цяла седмица ваканция

В дните до баловете следва и серия неучебни дни в пловдивските учебни заведения. Заради матурите няма да се учи на 21 и 23 май. Следващият - 24 май, също е неучебен поради честванията на Деня на славянската книжовност и просвета. Много учебни заведения ги сливат, като в сряда вършат спортни празници. В деня след изборния уикенд - 27 май, учебните заведения към момента няма да са отворили след евровота. Така на процедура занятията ще се възобновят чак на 28-и.

Зрелостниците с абитуриентски балове на датите 25 и 26 май тази година няма да могат да се съберат за последно в учебно заведение, а ще идат напряко в ресторанта за празненството. Причината е в изборите за евродепутати. Провеждането им постанова възбрана в постройките и дворовете да влизат външни хора навръх двете дати, които, дружно с 24 май, се избират от най-вече образователни заведения за абитуриентските балове. В изборния ден и предния, който е ден за размисъл, учебните заведения ще се охраняват от полицията.

Ограничението не провокира всеобщ ропот - мнозина от зрелостниците в последните години дори икономисват ходенето в учебното заведение, с цел да избегнат тапите в трафика в пиковите часове, когато всички зрелостници се изсипват на улицата. Евровотът обаче ще ощети " Столипиново ", което нормално изпраща с всички салтанати завършващите СУ „ Найден Геров ”, което се слави из махалата като Ромския лицей. Тази година за първи път купонът няма да може да почне още от школото в махалата, а сборният пункт е на 25 май напряко пред хотел „ Санкт Петербург ”.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР