В днешното предаване „Лице в лице“ водещата пита: „Каква е

...
В днешното предаване „Лице в лице“ водещата пита: „Каква е
Коментари Харесай

Д-р Пожарлиев скочи на „Лице в лице“: То е виновно за високата смъртност от К-19

В днешното предаване „ Лице в лице “ водещата пита: „ Каква е повода нашата страна да е с най- висока заболеваемост и смъртност от Ковид? “

Категоричен е отговорът - една от огромните аргументи е тъкмо това предаване. Повече от 3-4 пъти беше канен Мангъров / най- положителният инфекционист съгласно водещата/. Това написа в профила си във Facebook доктор Тома Пожарлиев.

Той говореше срещу маските, срещу разграничаването, за някакъв стаден имунитет.

Това бил вирус сходен на грипа, би трябвало да се лекува вкъщи, ще премине и така нататък И маса от хората им повярваха и се нарушаваха обикновени протовоепидемични ограничения.

Българският народ се оказа измамен и от други сходни изявления, на които се даваше думата. Как в страни с по- огромна плътност на популацията заболявоемостта е доста по- ниска? Ами с протовоепидемични ограничения.

И още един експерт, социолог беше поканен от нея да приказва през днешния ден цялостни нелепости. Нямало значение изолацията.

Сами сме си подарили свободата. Я да пристигна в препълнените лечебни заведения. Тези хора би трябвало да се подвеждат под отговорност.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР