В днешно време удобството и достъпността са от ключово значение

...
В днешно време удобството и достъпността са от ключово значение
Коментари Харесай

Онлайн застраховането на Vivacom и Boleron с 20% отстъпка

В днешно време удобството и достъпността са от основно значение за потребителите. Затова Vivacom и Boleron сплотиха своите старания и предоставиха платформата си за онлайн обезпечаване, която не просто дава отговор на актуалните условия на потребителите, само че и трансформира напълно метода, по който те избират и ръководят своите застраховки.

Онлайн застраховките от Vivacom и Boleron съчетават улеснение, досегаемост и дават на потребителите персонализирани предложения за обезпечаване. През целия месец март потребителите могат да се възползват от 20% отстъпка* на главните трите съществени застраховки – „ Пътуване в чужбина “, „ Автокаско “ и „ Имущество “. Всичко това е единствено началото на по-широката ангажираност и на двете компании да дават отговор на потребностите на своите клиенти в цифровата ера.

Освен главните застраховки като " Пътуване в чужбина “, " Автокаско "  и " Имущество ", потребителите могат да избират и от разнообразни спомагателни застрахователни артикули като „ Гражданска отговорност “, „ Планинска застраховка “ и „ Екстремни спортове “. Всички предложения се дават в действително време и се персонализират както по отношение на потребностите, по този начин и по отношение на желанията на съответния консуматор, като се изисква единствено въвеждането на нужната информация.

Използвайки цифровата платформа, хората към този момент няма потребност да вървят до офис на осигурител. Вместо това, те могат бързо и елементарно да получат застраховката, от която имат потребност на всички места и когато и да е, единствено с няколко клика. Системата им разрешава да платят онлайн определената застраховка и да получат полицата ѝ по имейл, като целият развой лишава няколко минути.

Интегрирането на системите на застрахователите в платформата обезпечава доста облекчение за потребителите. Създаването на прелиминарен профил не е належащо, защото той се основава автоматизирано, след подписване на първата застраховка. Данните на потребителите се зареждат автоматизирано при следващи покупки на застраховки от платформата, без да има потребност от спомагателни стъпки от тяхна страна. Това освен им икономисва време, само че и им подсигурява по-голяма успеваемост и акуратност на процеса. 

Отстъпката е годна за подписани застраховки „ Автокаско “, „ Имущество “ и „ Пътуване в чужбина “ от ЗАД „ Булстрад Виена Иншурънс Груп “, ЗК „ УНИКА “ АД и ЗК „ Лев Инс “ АД.

Застрахователните артикули и услуги се дават посредством посредничеството на Виваком България ЕАД, ЕИК: 831642181 – осигурителен брокер с номер на уверение 552-ЗБ от 18.10.2022 година и Болерон Консултинг ЕООД, ЕИК: 102764975 – осигурителен брокер с номер на уверение 721-3Б от 01.12.2020 година, издадени от Комисията по финансов контрол.

(платено съобщение)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР