В днешно време сме пред сложна дилема - хем имаме

...
В днешно време сме пред сложна дилема - хем имаме
Коментари Харесай

Монахът, който връща мъдростта на мода

В днешно време сме пред комплицирана алтернатива - хем имаме самочувствието, че няма по какъв начин някой различен да ни учи по какъв начин да си живеем живота, хем постоянно попадаме в обстановки, в които имаме потребност от малко помощ и някой и различен добър съвет.

Затова и в последните години стана много известна специалността лайф коуч . Най- просто казано, това са хора, които ни оказват помощ да създадем живота си по-щастлив и пълностоен. Започвайки от бизнес средите, тази наклонност се популяризира и шоубизнеса и доближи и до нас, елементарните хора, които също желаеме да живеем добре.

За да бъде задачата сполучлива, имаме потребност от съдружник, който в действителност да успее да завоюва доверието ни. И мнозина известни персони го откриват в лицето на Джей Шети - някогашен духовник, лайф коуч, водещ на подкаст, създател на книга и човек с над 7 милиона почитатели в Instagram.

на Сеп 4, 2020 в 6:27 PDT

Той е на 33 години, индиец, роден в Лондон. Записва се в бизнес учебно заведение в британската столица, където една среща с гост-лектор духовник съумява да промени живота му.

Завладян от концепцията за минималистичен живот, която контрастира на забързаното бизнес всекидневието в Ситито, Шети прекарва три лета като духовник в ашрам в Индия .

Отхвърлен от над 40 компании, след завършването си стартира да основава наличие за американската медия Huffington Post. Видеата му за любовта, връзките и задачите в живота бързо се трансформират в едни от най-гледаните в интернет. Попада в класацията на Forbes за 30 авторитетни персони под 30 в Европа за 2017 година

на Сеп 8, 2020 в 12:02 PDT

Най-големият триумф на Шети несъмнено е подкастът On Purpose , който доближава над 52 милиона изтегляния още първата си година. В неговите епизоди са гостували редица известни персони, измежду които Коби Брайънт, Алиша Кийс, Клои Кардашиян, Гуинет Полтроу и доста други.

на Ное 6, 2019 в 9:25 PST

С подкаста Шети съумява да реализира главната си концепция - да трансформира във вайръл мъдростта, която натрупва като духовник . Да я популяризира до колкото се може повече хора, с цел да помогне и на тях да трансформират живота си, както той съумява за 12 месеца да се реалокира в Съединени американски щати, да стартира добра работа и да се ожени.

Съветите на Шети са за простите неща от живота, които обаче му придават огромен смисъл. Той не ни учи по какъв начин да трупаме милиони, а по какъв начин да се радваме на дребното, до момента в който вървим постепенно и решително по пътя към задачите си. Учи ни и какъв брой са значими връзките с близките, както и любовта, с цел да бъдем по-добрата си версия. Учи ни и на признателност, която може да промени света ни.

на Фев 17, 2020 в 9:44 PST

Като духовник в ашрам, Джей Шети е добре осведомен и с тънкостите на медитацията , които също предава на всички искащи. А да медитира дружно с него онлайн в Instagram сме виждали Джада Пинкет Смит и още куп известни персони.

на Сеп 6, 2019 в 9:30 PDT

Преди месеци Шети издаде първата си книга - Think Like a Monk. В нея той дава на практика препоръки по какъв начин да упражняваме съзнанието си по този начин, че да работи напълно в наша изгода. А в това време не стопира да ни въодушевява всекидневно в обществените мрежи и да ни припомня какъв брой е значимо да обичаме себе си и да живеем целеустремено.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР