В днешно време, селфито е най-добрият начин за споделяне на

...
В днешно време, селфито е най-добрият начин за споделяне на
Коментари Харесай

Харесайте се на всички снимки, като направите тези неща

В днешно време, селфито е най-хубавият метод за шерване на моменти, истории и опазване на мемоари. Но доста хора не обичат да си вършат фотоси, тъй като се считат за нефотогенични и в никакъв случай не се харесват на фотосите.

Ето няколко метода, с които да излезете ужасно пред камерата и да впечатлите всички!

Усмивки!

Винаги се усмихвайте, до момента в който се снимате. Студената физиономия не ни прави привлекателни, а увисналото лице ни състарява. Усмивката придава юношески тип на физиономията постоянно. 

А в случай че не харесвате зъбите си не е наложително да ги показвате. Можете да се усмихвате по доста разнообразни способи. Дори и с очите си. Ако не желаете усмивката да наподобява изкуствена, помолете някой да ви опише анекдот или прочетете няколко сами - създайте си въодушевление. 



Естествени придвижвания

Дръжте се по този начин като че ли няма фотоапарат против вас! Не стойте вдървени и осъдени, а подскачайте, танцувайте, движете се, даже да спирате за секунда, с цел да ви хване камерата. Това ще придаде живот на фотографията.
 Вижте коя фотография стана най-харесваната в историята на Instagram Вижте коя фотография стана най-харесваната в историята на Instagram
В обществената мрежа за шерване на фотоси Instagram има нов отличник по брой лайкове. 20-годишната Кайли Дженър, риалити звезда, се...

Ръцете 

Никой не знае какво да прави с ръцете си, когато го снимат и къде да ги постави. Важно е придвижванията ви да са плавни и непринудени - ръка на главата, допиране по бузата, хванете рамката на очилата си. Можете също по този начин и да държите нещо - цвете, кошница, чаша кафе. Когато са заети, няма да ви тормози къде да ги сложите. Освен това би трябвало да наподобяват добре. Не е нужно да сте с съвършен маникюр. Чистите ръце и нокти са изцяло задоволителни.

Те могат да ви оказват помощ да скриете дефекти, които не ви харесват. Нещо по облеклата или в случай че не харесвате някаква част от лицето си. Въпреки че молим, да сте свободни и да се обичате в цялата си същина. 

Вашият ъгъл
 Триковете за хубост, които всяка жена би трябвало да знае Триковете за хубост, които всяка жена би трябвало да знае
Що се отнася до нанасянето на грим, може да ни липсват артикули, може да имаме недостатъци, които е съвсем невероятно да се маскират, червил...

Има избрани ъгли, от които фотографите не предлагат да се снима. Като да вземем за пример изпод нагоре, тъй като изкривява тялото, прибавя двойна брадичка и тн. 

При вашата фотография не оставяйте ръцете си да висят. По-добре ги вдигнете нависоко или намерете какво да извършите с тях и да ги държите заети, тъй като увисналите до тялото ръце, вършат раменете да наподобяват по-широки.

Завъртете се на половина на една страна без да сте напълно отстрани и сложете единия крайник пред другия. Също по този начин не натискайте брадичката - сложете внимателно ръка под нея, с цел да наблегнете не да натрапвате.

Трик от стилните фотографи е да притиснете език към небцето си. Това предизвиква стягане на лицето, което го прави да наподобява образно по-слабо.

Експериментирайте с ъгъла си и профилите. Не всички фотоси се получават добре, само че когато намерите своя, това ще промени всичките ви бъдещи фотографски мемоари.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР