В днешно време сексът за една нощ вече не се

...
В днешно време сексът за една нощ вече не се
Коментари Харесай

4 правила при секса за една нощ

В днешно време сексът за една нощ към този момент не се счита за толкоз скандално и немислимо нещо, както е било единствено няколко десетилетия по-рано. Сексуалната просвета става все по-либерална и доста хора не отхвърлят опцията да вършат секс за една нощ. И въпреки всичко – даже и при този тип полов акт има няколко съществени правила, които ще ви спестят объркването по-късно, написа rozali.com.

Какво се случва откакто вълнуващото преживяване завърши? Дори да сте си изкарали прелестно през миналата нощ, на идващия ден несигурността и подозренията стартират да се появяват. Беше ли просто секс за една нощ или е допустимо да бъде началото на освен това? Именно тези объркващи мисли и страсти са предизвикателство за част от хората, претърпели секс за една нощ, изключително в случай че другият човек в действителност им е допаднал.

Следващите препоръки ще ви оказват помощ да минимизирате капацитета за несръчност и засегнати усеща, както и ще засилят чувството за развлечение.

Не очаквайте сексът за една нощ да прерасне в освен това
Лесно е да се увлечете от близостта и половата химия, смятайки че към този момент сте срещнали подобаващия човек. Но неслучайно сексът за една нощ се назовава по този метод – по-голяма част от хората го вършат само поради преживяването, без да желаят следващо обвързване. Разбира се, не е изключен изцяло и разновидността, при който сексът за една нощ прераства във връзка, това обаче е по-скоро изключение. Ето за какво най-добре е да сдържате упованията си, отдавайки се само на момента.
Не бъркайте половата непосредственост с прочувствена непосредственост
Сексът за една нощ е интензивно и вълнуващо преживяване, наситено със полова непосредственост. Не бива обаче да я бъркате с прочувствената непосредственост – нещо, което може да има единствено в една връзка. Ако вършиме разграничаване сред двата вида непосредственост, по-лесно ще може да се отърсите от своите упования сексът за една нощ да бъде началото на любовни връзки.
Не бъркайте желанието си за още секс с готовност за връзка
Понякога, когато двама души вършат секс за една нощ и в действителност им хареса, могат да решат да го повторят още веднъж и отново… Последващият контакт обаче още веднъж не значи, че връзките ви ще се трансформират във връзка. По-скоро в неангажиращ секс, носещ физическа приятност. Ако индивидът насреща желае да ви опознае повече, доста скоро ще даде индикации за това. В случай, че срещите ви останат само на равнище секс, недейте да имате разнообразни упования.
Ако не се чувствате сигурни – не го правете
Каквото и да прави човек, той би трябвало да бъде в комфорт с решението си. Ако имате съмнения дали сексът за една нощ е подобаващ за вас, по-добре не го правете. Също по този начин, в случай че чувствате, че не може да овладеете упованията си за „ освен това “, също не го правете, тъй като рискувате най-после постоянно да бъдете разочаровани. За да изживеете секса за една нощ в действителност пълноценно, би трябвало да сте спокойни с концепцията, че повече в никакъв случай може да не видите или чуете този човек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР