В днешно време разменянето на съобщения е най-често срещаната форма

...
В днешно време разменянето на съобщения е най-често срещаната форма
Коментари Харесай

Топ 5 съобщения от мъже, на които не трябва жената да отговаря никога

В днешно време разменянето на известия е най-често срещаната форма на връзка, без значение дали става дума за работа, другарски или любовни връзки. Разбира се, през днешния ден се стопираме над последното. Размяната на реплики в писмен тип с обекта на желанията ни си е цяло изкуство, което крие и много подводни камъни. Никога не знаеш какво тъкмо си мисли индивидът от другата страна, а тематиката за бързината на отговорите е почтена за разказ. В общи линии, методът ни на писане с даден човек значително дефинира отношението ни към него и дали въобще имаме бъдеще дружно. Днес взехме решение да наблегнем на нещо доста практично, а точно на известията, които някои господа имат навика да пращат, мислейки се за богове, и на които вие НЕ би трябвало да отговаряте, в случай че желаете да запазите достолепието си. Ако той ви изпраща едно от тях, просто продължете напред и го игнорирайте:

Неприлични фотоси и оферти за секс
Тук приказваме за ранната фаза на връзките, когато вие към момента не сте се целунали онлайн, а той към този момент е подготвен да ви покаже слабините си и да ви прави подмятания за секс. Трябва да знаете, че сходни дейности са индикация за извънредно несериозно отношение от негова страна и връзките ви по всяка възможност няма да продължат дълго.

Ако отхвърли ваше предложение
След дълги самонавивания вие най-сетне сте събрали храброст да го поканите на кино, а той просто ви отхвърля. Или вие го молите за помощ, а той ви пренебрегва. Спрете да поддържате връзка с него, този човек просто не си заслужава. Ако връзката ви имаше смисъл, по всяка възможност нямаше да се постанова вие да го каните, или той просто щеше да одобри задушевно вашето предложение за кино. Дори не си коства да се питате за какво той ви отхвърля.

Ако ви упреква или наскърбява
Няма идеални хора и е изцяло в реда на нещата от време на време да не постигате съгласие с някого. И естествено, всеки ще демонстрира упованията си към вас по друг метод, само че тези неприятни диалози би трябвало да бъдат с градивна цел. А когато към вас летят просто обвинявания и обиди, връзката губи смисъл, тъй като в нея не личи предпочитание за някакво усъвършенстване. Ако той не може да сдържи първосигналната си реакция и ви дава отговор прочувствено, а не рационално, по-добре не се занимавайте с този човек. Той не е душевен постоянен и евентуално всяко последващо негово деяние няма да бъде разумно.

Ако разисква трети лица
Ако той си разрешава да подлага на критика ваши общи познати и другари по отрицателен метод и чака да го подкрепяте, по-добре не го правете, изключително ако не сте съгласни с него. Никога не позволявайте на различен човек да трансформира мнението ви и възгледите ви.

Правилото за след 23 ч.
Не го знаете? Просто не отговаряйте на известия след 23 ч., в случай че индивидът не се е сетил да ви написа през целия ден и го прави чак в този момент. Дори и да ви звъни, не му отговаряйте. Поне не при започване на връзките ви, дано той да знае, че не може да ви потърси, когато си желае. Ако той има съществени планове, ще ви написа доста по-рано, не му давайте опцията да ви мисли за играчка!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР