В днешно време Обичам те може да се чуе на

...
В днешно време Обичам те може да се чуе на
Коментари Харесай

Има Ли Смисъл Днес “обичам Те”?

В днешно време „ Обичам те ” може да се чуе на всеки ъгъл. Този „ израз ” се употребява даже за „ Здравей ”. Но това знак за едно общество, което е изпълнено с това красиво възприятие или тъкмо противоположното – хора, които са го не запомнили дотолкоз, че за тях смисъла на тези думи не значи нищо? Този въпрос е противоречив.

Когато „ Обичам те ” не прозвучи откровено и е казано просто ей по този начин в забързаното всекидневие, губи своята стойност и отговора на въпроса в тази ситуация е явен. Тези две думички изискват внимание и най-много възприятие. Когато в тях не се вложи такова, значи, че то напълно е изчезнало накъде. Дали повода е такава, че не се учи в учебно заведение от дебелите учебници? Не се знае, само че по-скоро родителите са тези, които би трябвало да учат децата си в действителност да обичат, а освен да приказват нещо на някого без да знаят какво тъкмо и на кого тъкмо.

Смисъла на „ Обичам те ” се губи със статус във Facebook, в който желаете целия свят да разбере, че обичате някого, като напишете статус на стената му. Това обаче е надалеч от метода да покажете обичта си и по-близко до обстоятелството, че в действителност вие не влагате възприятие в това, което пишете. Все отново не е там мястото. Много по-силно ще е, в случай че хората просто виждат вашите връзки и грижи един за различен, това по какъв начин се забавлявате дружно и решавате всеки проблем. Обичта постоянно си проличава. А тези две думи – те звучат доста по-силно, в случай че ги прошепнете в ухото на половинката си. Факт е, че и вие бихте се почувствали по-добре.

Ценете тези две думички и ги използвайте към този, към който в действителност имате такива усеща. В противоположен случай стартира „ Обичам те ” да има смисъла на „ Здравей ”. Тогава, когато го споделяме на човек, който познаваме от няколко дни или тогава, когато в бързината по насила някаква вътрешна споделяме на някого, че го обичаме. Пазете тези думи, с цел да може в тях в действителност да вложите някой ден усеща другояче се изтъркват и губят своя смисъл.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР