В днешно време някои популярни българки не изкарват пари само

...
В днешно време някои популярни българки не изкарват пари само
Коментари Харесай

Луксът ги успокоява: Тарифите на едни от най-известните българки и къде може да ги откриете

В днешно време някои известни българки не изкарват пари единствено с специалностите си, само че и предлагайки телата си. Извинете за директното изказване, само че е реалност. Не става въпрос обаче за физическо предложение, а единствено виртуално.

Платформата OnlyFans е точно такава алтернатива за някои девойки и залязващи поп-фолк звезди, които търсят метод да припечелват. Ето и какви са цените, в случай че желаете да се насладите на особено наличие от тези българки:

Андреа

Залязващата фолк певица си направи OnlyFans, а в случай че желаете да имате достъп до наличието, то би трябвало да платите 19$. Певицата се радва на мижав интерес, в случай че съдим от лайковете, които получава в платформата, само че всеки самичък си прецЕня.

Виж още: Сексът продава: Горещата Симона изкушава с естествени извивки 

Дениз Хайрула

Плеймейтката неотдавна ни сподели, че изкарва много положителни пари от OnlyFans. Ако желаете да гледате Дениз по голо дупе, ще би трябвало да платите 20$ за един месец. Годишната такса е 167$.

Виж още: Тя сподели ДА: най-романтичните оферти за брак от родни интернет звезди

Мартина Юрукова 

Фалшиво дупе, подправени гърди, устни и какво ли още не, само че с цена. Мартинчето си желае по 12 $ месечно, с цел да се насладите на специфичното ѝ наличие.

Tattstoner

Стефчето, както е също известна, желае по 32 $ месечно, с цел да се докоснете до нейното 18+ наличие, от което ще се поизпотите много.

Виж още: Нова жена, нови запознанства: Джизъса събра Полина и децата от първия си брак

Изображение: https://www.instagram.com/denizhayrulafenix/, https://www.instagram.com/andreabulgaria/, https://www.instagram.com/martina_yurukova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР