В днешно време несъмнено мобилният ни телефон е едно от

...
В днешно време несъмнено мобилният ни телефон е едно от
Коментари Харесай

Какво съветват учените: 5 места, на които да не държите телефона си

В днешно време безспорно мобилният ни телефон е едно от нещата, които най-често използваме. Ето няколко места, на които e целесъобразно да не го държите:

1. В задния джоб – множеството хора слагат телефона си точно там, което в действителност въобще не е добре. След няколко изследвания е потвърдено, че дългото стоене на телефона в задния джоб на дънките, може да докара до болежка в стомаха и краката. А и сядайки на него, можете да го счупите или елементарно да падне от задния джоб и въобще да не усетите, че го няма.

2. В предния джоб - той несъмнено е по-добрият избор, само че единствено при дамите. Електромагнитното лъчение въздейства на репродуктивността при мъжете. След няколко изследвания е потвърдено, че тя понижава при мъжете, които държат телефоните си точно там.

3. На зарядното - съвсем всички слагаме телефона си да се зарежда преди лягане вечер и го оставяме покрай себе си. Това може да наруши съня ни, а подложен цяла вечер в зарядното може да повреди батерията на телефона.

4. Под възглавницата - никога не поставяйте телефона си там. Това може да навреди на съня ви, както да докара до замърсяване на калъфката, в резултат и на лицето ви.

5. В тясно прикосновение с кожата - знаете ли, че има дни, в които допираме мобилния телефон над 200 пъти? Замислете се какъв брой време телефонът стои „ залепен “ към кожата на лицето. Това води до преместване на бактерии върху него, които провокират инфектиране, пъпки и задръстване на порите. /radio1.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР