В днешно време не е срамно, че си различен, а

...
В днешно време не е срамно, че си различен, а
Коментари Харесай

Истината лъсна! Депутат от Народното събрание е гей. Чалга певец го обслужва срещу солидна месечна издръжка

В днешно време не е срамно, че си друг, а е срамно да се правиш на подобен, какъвто не си. Именно това се случва в Народното събрание, където е пъно с гейове, които се пробват да минат за хетеросексуални

Един от депутатите там обаче не се е сдържал и е почнал връзка, вместо единствено да обикаля хотелите с мъже, както вършат негови сътрудници. Въпросният депутат, чието име към момента е в неопределеност, има гей спекулация с чалга артиста Живко Добрев, който е прочут не с песните си, а с държанието си на „ кифла “ в мъжките прегръдки.

Живко дълги години живееше на фамилни начала с арабин милионер, който задоволяваше всичките му капризи в Лондон. Певецът обаче го напуснал поради депутата и се върнал в България.

За народния представител, който „ оправя “ Живко и го устоя, се знае единствено, че членува в дясна партия и не е от дейните представители в Народно събрание. Предпочита да си стои настрана и да си прибира големите суми под и над масата. Все отново точно с помощта на тях е съумял да смъкна Добрев.

Живко не е елементарен гей, а обича да парадира с охолния живот, който противоположните му пристрастености са му обезпечили. Той постоянно пуска фотоси и видеа облечен в доста скъпи облекла, мислейки, че по този начин е нещо велико, а в действителност единствено се излага.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Живко Добрев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР