В днешно време над 4,2 млрд. души изпозват социалните мрежи.

...
В днешно време над 4,2 млрд. души изпозват социалните мрежи.
Коментари Харесай

Tinder, Instagram, Twitter: Няма да повярвате, но тези холивудски двойки са се запознали онлайн!

В днешно време над 4,2 милиарда души изпозват обществените мрежи. Голяма част от тях или по-точно близо 8 млн. души употребяват приложения за запознанства, надявайки се да намерят същинската обич там. 

Възможна ли е такава обич? Ами, става известно, че да. И доста от холивудските звезди го потвърждават. Ето кои от топ имената в международния шоубизнес са се срещнали точно онлайн.

Виж още: Официално и напълно в действителност: Дженифър Лопес и Алекс Родригез се разделиха! Ето за какво! 

Приянка Чопра и Ник Джонас

Двамата са женени. През 2018 година подвигнаха цели две сватби - едната беше съгласно западните обичаи, а другата - съгласно индийските. Въпреки класическата сватбена приказка обаче двамата се срещат онлайн - Ник Джонас праща на бъдещата си брачна половинка персонално известие в Twitter. " Чувам от общи познати, че е извънредно време да се срещнем ", написал той. А останалото е история.

Виж още: Не е за поверие: Актьори, които в никакъв случай не са печелили Оскар 

Джо Джонас и Софи Търнър

Друг от братята Джонас, Джо, също е намерил любовта онлайн. Той и брачната половинка му, звездата от " Игра на тронове ", Софи Търнър, се срещат посредством известия в Instagram. Преди това техни общи познати се пробват да ги срещнат, само че все нещо изниква и не съумяват да се видят. Двамата към този момент са и родители, имат дъщеричка.

Рики Мартин и Джуан Йосеф

Двамата си пишат за първи път в Instagram. " Срещнах годеникът ми в Instagram. Аз съм колекционер на творби на изкуството, а той е актьор. Писах му, беше прелестно да си пишем. 6 месеца по-късно към момента не бях чувал гласа му ", споделя Рики Мартин. Двамата се срещат по-късно и онлайн, в Лондон. 

Виж още: Без боязън от същността си: Звездите, които са признали, че са бисексуални

Дуа Липа и Ануар Хадид

Още едвам двойка, която се среща онлайн. Двамата стартират да си пишат в Instagram. Ануар първи писал на певицата. Двамата се били виждали и преди този момент, само че точно онлайн връзката дала начало на връзката им.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР