В днешно време на хората им е все по-трудно да

...
В днешно време на хората им е все по-трудно да
Коментари Харесай

5 признака, че сте намерили перфектната половинка

В днешно време на хората им е все по-трудно да преценят и да задържат сантименталните си сътрудници. Дали тъй като връзките ни толкоз са се размили сред онлайн и офлайн живота или ставаме по-антисоциални? Това е дълга тематика за насърчаване. Но към момента има явни признаци, по които се познава по кое време индивидът против нас е все по-близо до съвършения.

Ние сме ги изброили за вас.
 7 изобретателни хрумвания за сантиментална среща 7 изобретателни хрумвания за сантиментална среща
Да, Свети Валентин може да се пада по средата на зимата, само че същинският сезон за обич е лятото. Това е по този начин, тъй като дните са по-дълги,...

Няма неуместна тишина когато сте дружно. Чувствате успокоение да скачате от тематика в тематика и да споделяте персонални неща, без да се притеснявате какво ще си намерения отсрещния. А даже и да има тишина, тя не ви кара да се чувствате необичайно, в противен случай. Изпитвате уют и успокоение, даже просто да си мълчите с този човек.

Нямате срещу да отстъпвате, когато е нужно. Никой не живее с илюзията, че това, че сме влюбени значи, че в никакъв случай не се караме с половинките си. Въпросът е до къде оставяме да стигне разногласието и в какво да ни трансформира. Да вършим отстъпки не е да мачкаме егото си, а да почитаме хората против нас.

Не спирате да мислите за тях. Всяко нещо което ви се случи денем, е такова което желаете да споделите незабавно на половинката си и да чуете мнението му по въпроса. Ако индивидът с който се виждате живее без наем в главата ви 24/7, то значи сте хлътнали до ушите.

 10 секрети на постоянните връзки 10 секрети на постоянните връзки
Хармоничната връзка изисква полагането на старания и от двете страни, а уважението и разбирането е ключът към триумфа. Но поддържането на...

Способни сте да ги слагате преди всички, в това число и себе си, непрекъснато. Това може да е както позитивно, по този начин и негативно качество, тъй като човек би трябвало да се грижи и за себе си, и да не не помни, че в живота му има и други хора. Но в случай че се чувствате по този начин, че половинката ви постоянно да е главен и първи приоритет, то следователно вие сте доста дълбоко в любовта.

Изпитвате мощна липса, когато не сте дружно. Независимо дали сте на километри разстояние или вашият сътрудник е просто в другия завършек на града, вие се чувствате зле, че не сте непрекъснато дружно. Ако се чувствате по този начин, като че ли би трябвало да имате връзка непременно, може би това е проблем с привързаността, само че в случай че се чувствате по този начин, като че ли ще бъдете с някого и това е привилегия, може да сте влюбени.

Ако се разпознавате в тези знаци, честито - вие сте влюбени!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР