В днешно време мокрите кърпички се използват за какво ли

...
В днешно време мокрите кърпички се използват за какво ли
Коментари Харесай

Сложих мокра кърпичка с дрехите в пералнята и не е за вярване какво се случи ВИДЕО

В днешно време мокрите кърпички се употребяват защо ли не. И тук не става дума единствено за стерилизация около ковид, а безусловно за всичко. С мокра кърпичка трием ръцете си, неведнъж и повърхности, някои отстраняват натрупалата се прахуляк от мебелите, а други с тях даже претриват тялото си, в случай че нямат опция да си вземат бърз душ (да, звучи гадничко, само че някои хора го правят).

Е, Анастасия, която е читателка на jenata.blitz.bg, показа още едно феноменално приложение на мокрите кърпички, за което може би мнозина не са и предполагали.

„ Сложих мокра кърпичка с облеклата, които пуснат в пералнята. Първият път бе неумишлено, само че щом видях какво се случи взех решение да опитвам още веднъж.

Резултатът бе същият – страховит “, споделя читателката на jenata.blitz.bg, която показа невероятния трик на фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки.

Анастасия е безапелационна, че поставяйки няколко мокри кърпички с облеклата в пералнята, всички ще се избавим от доста противен миг, обвързван с облеклата.

„ Понякога домакините би трябвало да отделят доста време, с цел да отстранен дребните мъхчета, пухчета и косми (животински или от дългите женски коси), останали по облеклата след пране в пералнята “, прецизира Анастасия, която обаче прецизира, че точно мокрите кърпички ще ни „ избавят “ от тези страдания.

Тя обаче посочи, че би трябвало да сложите „ здрави “ кърпички, а не такива, които можете елементарно да разкъсате.

„ Ако са „ паянтови “ кърпички, то те ще се разпаднат в процеса на пране и по този начин единствено ще си навлечете още главоболия “, посочи читателката на jenata.blitz.bg.

Второ, слагайте не повече от три кърпички в пералната машина едновременно. Сумата зависи от количеството неща, които би трябвало да се „ съберат “.

„ Мокрите кърпички са нещо като „ магнит “ за пухчетата, мъхчетата и космите в прането. Уверих се! Този трик в действителност работи “, споделя Анастасия.

Тя обаче поучава след прането да се уверете, че помощната кърпичка не е потънала в барабана. / jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР