В днешно време май не всеки търси качество и надеждност.

...
В днешно време май не всеки търси качество и надеждност.
Коментари Харесай

ИТ инструмент „всичко в едно”, който си струва парите


В днешно време май не всеки търси качество и надеждност. Опитваме се да понижаваме разноските защо ли не. Например, доста от нас си купуват евтини облекла, ушити от некачествени материали. Донякъде е разбираемо - в случай че ни омръзнат, можем да си купим нови, нали по този начин? И въпреки всичко, подготвени ли сте да следвате метода " закупувам най-евтиното ", когато избирате автомобил или търсите ключалка за жилището? Едва ли, тъй като има неща, на които би трябвало да се разчита. Същият принцип важи и за ИТ инструментите, които несъмнено трансформират вашата компания в по-конкурентоспособна и по-ефективна. Точно по тази причина тези принадлежности имат забележителна цена - те трансформират метода ви на работа.

Без подозрение, един подобен инструмент е новият ABBYY FineReader 14 . Може би ще си кажете, че това просто е следващото усъвършенстване на известния от над 10 години OCR програмен продукт. Е, пригответе се за приятна изненада.
3x повече функционалности


 ABBYY FineReader 14 е „ швейцарски нож " - инструмент " всичко в едно ”, който сполучливо замества три разнообразни стратегии: PDF читател, OCR (софтуер за конвертиране на документи) и програмен продукт за сравняване на документи. Ако решите да си купите три независими решения с тези функционалности, ще установите, че FineReader 14 е преференциално предложение.
3x по-малко грижи
Колкото по-малък е броят на стратегиите, толкоз по-лесна и по-удобна е работата на всички - и консуматори, и систематични админи. Различните способи за качване на информацията в доста на брой компютри и комфортната стратегия за ръководство на лицензите разрешава на ИТ мениджърите дейно да управляват софтуера в целия офис през местна мрежа.



Например, 100 лиценза за 100 работни места могат да са с идентичен сериен номер. Затова, нанасянето и активирането му не лишава доста време. А на потребителите не им се постанова постоянно да търсят ИТ отдела, тъй като със софтуера елементарно се привиква и доста елементарно се работи.

Притеснявате се за техническата поддръжка? Бъдете спокойни! Поддръжката от страна на ABBYY е безусловно безвъзмездна за записаните притежатели на софтуера. Пестите и време, и пари.
2 x спестено време
Процесът по закупуване на програмен продукт може да се окаже противен за фирмите - минава се през комплицирани лицензионни условия и други сходни. Не бихте ли желали да спестите време и за това?

Освен време, софтуерът пести и пари за вашата компания. Лицензионната стратегия на ABBYY Corporate Plus ви оказва помощ като ИТ експерт, ускорявайки процесите на стадий доставка. Програмата предлага елементарно и транспарантно лицензиране за компании и организации. В същото време, софтуерът дава отговор на потребностите на разнообразни сдружения съгласно честотата на приложимост, размера на организацията и употребяваната ИТ инфраструктура. Нуждаете се от повече лицензи? Ще платите по-малко с помощта на атрактивната канара за отстъпки на база размер покупки.

Предпочитате да купувате от приближен сътрудник? И това не е проблем - способените сътрудници на ABBYY дават предпродажбени съвещания и могат бързо да оформят договорката и да дават закупените лицензи на вашия роден език.

И по този начин, каква е идната стъпка? Как можете да получите специфичен експериментален лиценз за своята компания?

Посетете формалния уебсайт на ABBYY, попълнете опростения онлайн формуляр и започнете да употребявате новия FineReader 14. Ако желаете компанията ви да остава конкурентноспособна в днешни условия, не трябва да раглеждате успеваемостта и качеството на работата като разход, предстоящ на минимизиране.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР