В днешно време, изневерите сред жените са много по-често срещани

...
В днешно време, изневерите сред жените са много по-често срещани
Коментари Харесай

ИЗНЕВЕРИХ на съпруга си... и това спаси брака ми!

В днешно време, изневерите измежду дамите са доста по-често срещани от преди години. Софи, 35 годишна жена, която е омъжена от 10 години и има дъщеричка със брачна половинка си, споделя за своята невярност и по какъв начин тя е избавила брака й: 

" Мисля, че при избрани условия всеки е кадърен да изневери, само че аз в никакъв случай не бих го направила още веднъж. Просто си представям лицето на колегата ми, когато му споделих какво съм направила, и това е задоволително да ме спре. 

Беше женски уикенд. С три приятелки наехме статична каравана - беше шумно, доста шумно. Две от нас бяха омъжени, една разведена и една самотна майка и в никакъв случай преди не бяхме заминавали дружно. Когато пристигнахме, забелязахме няколко момчета, които къмпингуваха в прилежащия имот. Крещяхме обиди - смешки за разпъването на палатката им и за готварските им умения. Те ни поканиха на пиво. Всички бяха сърфисти. Беше като да си още веднъж младеж.

Прекарахме идващия ден дружно, а на втората вечер се напих доста и се озовах на плажа с един от тях. Той беше доста готин - с дълга коса, млад - и всичко, което мога да кажа, е, че сякаш се намирах на милион години от същинския ми живот. Чувствах се щастлива и свободна. Това беше да стартираме със същинската част - същинският секс беше ужасяващ. Той свърши за секунди, а аз се почувствах толкоз гадно. Чувствах се зле от смут, като че ли бях захвърлила всичко, което съм градила с години.

Когато се върнахме от почивката знаех, че ще би трябвало да кажа на колегата си. Отне ми седмици, с цел да събера храброст, а той беше изцяло унищожен, когато разбра - и двамата плакахме. Отиде да живее при брат си за няколко дни. В последна сметка съумя да ми елементарни, събрахме се и започнахме да вървим на сватбен съветник. Сега всичко е наред и се усещам щастлива с мъжа до себе си и фамилията, което изградихме дружно. 

Когато се върна обратно и си задам въпроса " Защо? ", в главата ми се появяват доста неща. Смятам, че изневярата ми се дължеше на доста неща: бяхме спрели да се забавляваме, рутината ни беше работа, дом, сън. Въпреки това аз бях щастлива и не търсех нищо друго. Просто една нощ всичко се събра и сложи на тестване силата на волята ми. За благополучие, двамата със брачна половинка ми успяхме да се оправим с това предизвикателство и да продължим напред, по-силни от всеки път. "
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР