В днешно време имаш всичко на една ръка разстояние. Младите

...
В днешно време имаш всичко на една ръка разстояние. Младите
Коментари Харесай

Еленко Ангелов: Това, че мъжете отказват секс е аномалия!

" В днешно време имаш всичко на една ръка разстояние. Младите стартират да изследват секслуаността и другите видове дами прекомерно рано - на 13-14 години ", счита Еленко Ангелов.

Но това ли е главната причина мъжете все по-често да отхвърлят секс в по-зряла възраст? Днес ще забележим какво споделиха Ирина Карабаджак и Еленко Ангелов пред водещата на Jenitebg.

" Мъжете заемат по-високопоставени позиции и имат повече нерви в всекидневието. от време на време са изцедени дотам, че не желаят да си дойдат у дома и да разхлабен ", споделя Ирина.

Тя счита, че съществува и още една причина, която отчуждава двамата сътрудници и това е точно рутината. Единственото решение, съгласно нея, е да се направи нещо по-ярко и атрактивно, което да съживи любовта и пристрастеността сред двамата сътрудници.

" Мъжете все по-често отхвърлят секс. Защо? Една от основните аргументи е липса на тестостерон - неговото качество и количество. Както и да се храним, ние сме обградени от битова химия - по какъв начин по-късно отичане да ни се прави секс? Работим по метод, който ни изцежда. Всичко това е кортизол, който споделя играта на тестостерона ", удостоверява Еленко.

Ирина, от своя страна, акцентира значимостта и на физическите фактори, като за нея най-големият палач на пристрастеността е рутината! 

" Аз съм home office и непрекъснато съм в рутината. само че по в миналото съм в въодушевление да посрещна мъжа гримирана и в готина рокля. Така се усещам жена, а той осъзнава, че не се гримирам единствено, с цел да ме оцени обществото, а желая той да ме оцени ", споделя Ирина.

До какви заключения стигнахме по отношение на навика на мъжете да отхвърлят секс, може да видите във видеото:

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР