В днешно време футболните обувки са най-различни като модели и

...
В днешно време футболните обувки са най-различни като модели и
Коментари Харесай

Меси получи невероятни бутонки, пресъздаващи кариерата му

В днешно време футболните обувки са най-различни като модели и цветове. Трудно обаче може да намерите други такива като тези, които получи суперзвездата Лионел Меси.

Защото те пресъздават кариерата на аржентинеца, както и значими моменти от персоналния му живот.

30-годишният футболист получи невероятния подарък от парагвайски актьор, чието предпочитание е било да покаже живота на Меси посредством бутонките.

Лили Кантеро е бил толкоз въодушевен от живота и достиженията на Меси, че ръчно е нарисувал паметни моменти от живота на звездата.

Своеобразната приказка стартира от ранните детски години в Южна Америка, включва моменти със брачната половинка му Антонела Рокузо, както и с децата Тиаго и Матео.

Футболните моменти пък включват пресъздаване на фотография, на която Меси е яхнал Роналдиньо, както и момента на популярната наслада пред почитателите на Реал Мадрид на "Бернабеу " през предишния сезон.

"Тези обувки бяха изпратени към Барселона като подарък за футболиста, те са напълно ръчно изрисувани ", показа актьорът, който е огромен последовател на аржентинеца.

Самият Меси се зарадва доста на подаръка и театралничи с новите си обувки. Иначе Кантеро е рисувал обувки по поръчка и за други футболисти.

Как бременното коремче оказва помощ на дамата на Меси?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР