В днешно време е все по-трудно да запазим здрави и

...
В днешно време е все по-трудно да запазим здрави и
Коментари Харесай

НИКОГА не правете тези 5 неща, ще съсипете връзката си

В днешно време е все по-трудно да запазим здрави и хармонични връзки с половинката си. Разбира се, всички настъпили проблеми в една връзка са разнообразни от непознатите, само че съществуват и някои фактори за разпада на връзката, които са общовалидни за всички двойки. Създаването на постоянни връзки с колегата не е елементарно, а тези фактори могат за доста малко време да разрушат всичко, което до момента сте градили. Вижте кои са тези 5 неща и се опитвайте да ги избягвате, в случай че желаете всичко в любовните ви връзки да е безпрепятствено.

Нямате доверие на колегата си
10 признака на щастливата връзка
Не е наложително връзката ви да е съвършена. Но, в случай че е здравословна, тя ще извади най-хубавото от вас и ще ви прави щастливи. Ето някол...
Прочети повече
Голяма част от хората се тормозят да се доверят на различен човек заради доста минали изменничества или други аргументи, само че този фактор несъмнено се отразява на връзката ви, защото другият ще се усеща задължен всякога да ви убеждава, че си заслужава да му се доверите, което пък в избран миг ще го отегчи и ще спре да се потвърждава. 

Ревнувате прекомерно доста и се страхувате от невярност

Ревността е нещо обикновено, което обаче е възможно в избрани граници. Болестната ревнивост може освен да съсипе връзката, само че и да нанесе доста стрес и душевен следи в живота на другия. Да, изневярата би унищожила всяка връзка, само че и това непрекъснато да се стремите да предпазите другия и да го спрете от тръгването му в друга посока, е съвсем еднакво на последствията от изневярата.

Общуването посред ви куца
Знаци, че сте захласнати от връзката си
Имате ли усещането, че животът ви се върти единствено към вашия сътрудник? Може би обкръжението ви е карало да го разберете внимателно прочие..
Прочети повече
Може би връзката в една връзка е най-съществената част от просъществуването й. Трябва да бъдете откровени и почтени към колегата си, в случай че мислите да си служите с лъжата и игрите зад тила, то не очаквайте връзката ви да просъществува дълго и безпроблемно. 

Липсва салдото

Разбира се, при започване на връзката няма по какъв начин да съществува, тъй като занапред стартира построяването му, само че доста двойки по този начин и не съумяват да запазят този баланс напред в връзките си. Липсата на баланс може да се усети да вземем за пример заради друг взор към бъдещето, шерване на радикално разнообразни ползи и идеали, битка за превъзходство и така нататък Натрупването на несъответствието обаче и разправиите във взаимоотношенията постоянно взимат превес над възприятията и погубват любовта, като унищожават връзката.

Не сте съвместими един с различен
Как да поддържате искрата във връзката?
Дългата връзка не би трябвало да скучае. Никога! Винаги би трябвало да се стремите искрата сред вас двамата постоянно да е запалена. Ето няколко прочие..
Прочети повече
В началото се чувствате на седмото небе от благополучие, само че откакто се опознаете стартирате да виждате действителността в различен цвят, друг от розовия. Тогава осъзнавате, че в действителност не сте толкоз съвместими и идентични, колкото сте си мислели първоначално. Не сте сигурни, че можете да приемете минусите на индивида до вас и пораждате спорове, които зачестяват и в даден миг унищожават връзката.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР