В днешно време две от най-важните устройства, на които разчитаме

...
В днешно време две от най-важните устройства, на които разчитаме
Коментари Харесай

Ето как смартфоните и лаптопите на Huawei ви позволяват да постигате повече |

В днешно време две от най-важните устройства, на които разчитаме в всекидневието си са смарт телефонът и портативният компютър. Тези артикули освен ни оказват помощ да реализираме висока работливост, само че и да се забавляваме. Сами по себе си те са доста потребни, само че в случай че се комбинират дават още по-добри резултати.

Такава синергия е постижима сред някои смарт телефони и преносимите компютри на Huawei, които от известно време към този момент са налични у нас и идват с Windows 10. Благодарение на системата Huawei Share можете напълно елементарно да свържете безжично телефона си с преносимия компютър. Това става с активиране на функционалността NFC на телефона и докосването му до съответната зона на компютъра.



След това на екрана на преносимия компютър се отваря прозорец, в който виждате екрана на смарт телефона си. Вече можете да правите най-разнообразни действия на телефона благодарение на мишката/тъчпада на преносимия компютър или посредством допиране, в случай че разполагате с MateBook X Pro. По този метод можете да следите за вести, да приемате входящи гласови и видео позвънявания и да набирате контакти като звукът/видео сигналът минава през компютъра.



Вече сме при започване на един от най-цветните сезони и ни чакат доста фотоси на прелестните краски на дърветата. Ако желаете да прехвърлите елементарно сниманите фрагментите то можете да извършите това единствено посредством допиране на телефона до преносимия компютър и по-късно издърпването им в мечтана директория на компютъра. Това несъмнено важи и за многото фотоси, които сте създали на морето, само че към момента стоят единствено на телефона. По този метод можете да обработите изображенията през мечтана от вас стратегия и по-късно за какво не да отпечатате обичаните си фрагменти.

Доста постоянно оставяме телефона си в джоба или чантата, а в случай че преди този момент сте го свързали с компютъра, няма да е належащо да го вадите, с цел да приемете диалог или да отговорите на някое известие. Това става непосредствено през преносимия компютър и може да бъде от огромна изгода в забързаното всекидневие, като пести време и старания.

Всеки ден посягаме към телефона десетки пъти, с цел да проверим за нови вести, а това в този момент става непосредствено на екрана на компютъра. За задачата към този момент не се постанова при всеки сигнал да вземате телефона и да го отключвате, с цел да видите кой да вземем за пример е харесал обявата ви в някоя от обществените медии.

Трябва да отбележим, че най-широката функционалност се реализира със смарт телефони с EMUI 10.1 или по-нова версия на интерфейса за телефони на компанията. Интерес съставлява и опцията, която разрешава редактирането на файлове от телефона в стратегии на компютъра.



Към момента у нас са налични няколко преносимия компютър в серията Huawei MateBook, които са позиционирани в другите ценови класове. Те се простират от наличните MateBook D, през компактния MateBook 13 и доближават до премиум предлагането MateBook X Pro. Всички те оферират съответна продуктивност, качествени екрани и издръжливи акумулатори.

Разбира се, с цел да се възползвате от цялостните благоприятни условия за многоекранна колаборация ви би трябвало и съответният смарт телефон. Чудесен избор са настоящите флагмани P40 Pro и P40 Pro+, само че несъмнено и по-достъпният P40 lite. също могат да се възползват от преимуществата на многоекранната колаборация.

Междувременно Huawei организира акция под надслова #заеднозатеб (#TogetherForYou), с която желае да покаже опциите за взаимовръзка сред необятната гама устройства, които предлага. В нея вземат участие и някои известни и вдъхновяващи персони като, и. Вижте и специфичното видео с тяхно присъединяване, в което те вършат продуктите на компанията част от всекидневието си.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР