В днешно време доста от връзките започват онлайн. Дали през

...
В днешно време доста от връзките започват онлайн. Дали през
Коментари Харесай

Женско помагало: За какво да се внимава при онлайн срещите?

В днешно време много от връзките стартират онлайн. Дали през приложения за запознанство, или пък благодарение на обществените мрежи, интернет се оказва много потребен за начало на сантиментални взаимоотношения. Макар да е вълнуващо да не знаеш с кого тъкмо си общуваш и да си представяш по какъв начин наподобява онлайн, има няколко неща, за които би трябвало да помислите, преди да излезете на среща. Хубаво е да подхождате оптимистично и да отидете с положително въодушевление, само че в никакъв случай не забравяйте да имате едно мислено. Ето няколко съвета, които е добре да спазите преди да се срещнете с човек от интернет.

Говорете си с индивида по телефона
Понякога това, което човек написа в интернет, може изцяло да се разграничава от същинската му същина. По чат, той може да ви наподобява като доста навирен и отворен, само че в това време да е сгънат и да се тормози от персонален диалог. Хубаво е да проведете няколко телефонни диалога преди да отидете на среща, с цел да разберете по какъв начин мисли и какъв брой бързо може да дава отговор на въпросите ви. Не го притискайте обаче и не превръщайте диалозите си в изявление. Оставете опция на индивида насреща да ви зададе няколко въпроса и взаимно да се опознаете. Чак тогава, в случай че почувствате, че с този човек имате нещо общо, може да си уредите среща.

Помислете за сигурността
Винаги, когато отивате на среща с чужд, би трябвало да мислите за своята сигурност. Независимо от какъв брой време си поддържате връзка, не си мислете, че познавате индивида насреща. Хубаво е да си уредите среща на оживено място в час, когато хората излизат на открито. Изберете ресторант, който ви е прочут и който знаете, че постоянно е цялостен, с цел да се чувствате спокойни. Обадете се на другар или непосредствен и му кажете къде отивате и с кого. Може да звучи параноично, само че е добре и да се разберете за час, в който да се обадите на вашите близки, с цел да ги уведомите, че всичко е наред. Най-важното в тези случаи е да бъдете в сигурност.

Проверете индивида, с който си пишете
Тук към този момент идва времето на детективските ви умения. Първо, добре е да ревизирате информацията, която индивидът насреща дава за себе си. Например, в случай че сте се срещнали в приложение, хубаво е да ревизирате обществените профили на момчето или момичето, с което си пишете. Предложете да прехвърлите диалога в Инстаграм или Facebook, с цел да видите дали фотосите съответстват с тези, които са ви препоръчани. Второ, в случай че поддържате връзка в обществените мрежи, добре е да разберете от какво се интересува този човек и на какви места върви. Проверете профила му, с цел да видите дали имате нещо общо и защо може да си говорите на първата си среща.

Задавайте верните въпроси
Когато към този момент сте седнали в прекрасен ресторант, добре е да започнете диалога с нещо положително. Може да си поговорите за ситуацията, в която се намирате, да ги попитате за персоналните им цели или пък да разберете какво са правили денем. Това ще помогне и на двама ви да се отпуснете и диалогът да протече по-гладко през остатъка от срещата. Не се впускайте обаче в доста персонални въпроси, тъй като въпреки всичко това е първата ви среща. Също по този начин, не започвайте да споделяте проблемите си още първоначално, с цел да не отегчите индивида против вас. Разкажете за нещо занимателно от живота ви или пък нещо, с което се гордеете.

Сметката
Независимо от пола ви, предложете да си разделите сметката най-после. Това е знак на почитание и демонстрира, че не сте отишли на срещата, единствено с цел да се наядете без пари. Така, в случай че смятате, че няма да има втора среща, най-малко няма да се чувствате отговорни, че сте оставили другия да поеме цялата сума.

Прекарайте си добре и опознайте индивида насреща
Най-важното при срещите е да се опознаете с другия. Затова бъдете себе си и не се престаравайте с външния си тип. Ако сте леко притеснителни, пробвайте се да излезете от зоната си на комфорт, само че не се поставяйте в обстановка, която ще ви накара да се чувствате неудобно. Най-важното е да се опитате да разберете индивида насреща и да му позволите той да разбере вас. Не се опитвайте да прочетете мислите на вашия сътрудник и да разсъждавате дали ще има втора среща. И двамата ще се насладите на срещата, единствено в случай че се държите свободно и доброволно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР