В днешно време доста момичета предпочитат да си намерят богат

...
В днешно време доста момичета предпочитат да си намерят богат
Коментари Харесай

Търси се мъж и спонсор: Секси БГ психоложка с джуки като на Джоли иска богаташ

В днешно време много девойки избират да си намерят богат и възрастен мъж, с цел да не се затормозяват с ежедневни битовизми, още повече пък с учене. Е, други пък учат, имат разнообразни дипломи и квалификации, само че са жадни за известност.

В подобен случай най-точното за тях е... да станат риалити звезди в любовно шоу. Ето по този начин една секси БГ психоложка ще търси същинската обич, влизайки в " Ергенът ". Красавицата се споделя Александра Гърдева и се отличава с опит в психотерапията, арт-терапията, регресията, прогресията и въобще всевъзможни типове въздействия върху съзнанието.

Виж още: Кака Стела станала секси: Влогърката се пусна без грим и филтри по бански! 

Вече се тормозим за Виктор Стоянов, който просто търси същинска обич. Ако инцидентно Александра успее да го завоюва, нека е поради други фактори, а не разследване на някоя психическа тактичност и внушаемост. Сашето, която има като джуките на Джоли, е също по този начин и хипнотераветка, както сама се е описала в профилите си в обществените мрежи.

Виж още: Раздяла ли?! Лидия качи фотоси от хотелска стая, Наско Колев пусна сторита от същата спалня 

Шегата настрани, само че конкуренцията за сърцето на Виктор ще е много сериозна, а на Александра няма да ѝ е никак елементарно. В шоуто влизат девойки, които са известни с уменията си на любовния фронт, само че сме сигурни, че Александра също умее да влияе.

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР