В днешния високо конкурентен пазар бизнесът не може да си

...
В днешния високо конкурентен пазар бизнесът не може да си
Коментари Харесай

Стратегии за растеж в бизнеса: Как ExpandX помага на клиенти от три континента да просперират в дигиталната ера

В днешния високо конкурентен пазар бизнесът не може да си разреши да спре да мисли и работи за развиването. Това споделя Темелко Дечев, ръководещ сътрудник в ExpandX – организация за уеб услуги и цифров маркетинг.

Вашите съперници са в развой на непрекъсната еволюция и не стопират да се борят за по-голям пазарен дял, по-добра видимост и по-силно цифрово наличие. Независимо дали става въпрос за B2B, или B2C компании, всички бизнеси са изправени пред едно и също предизвикателство: да се приспособяват, развиват и иновират или да рискуват да изостанат. Когато приказваме за цифрово наличие на бизнеса, натискът постоянно да бъдете крачка напред е по-силен от всеки път. “
Важността на самостоятелната, насочена към резултати тактика
Дигиталният маркетинг и уеб разработките са области, в които нововъведенията се случват всекидневно. Непрекъснато се появяват нови трендове, принадлежности и механически благоприятни условия. Интернет е залят с насоки от вида на „ Как да реализираме X със 7 лесни стъпки “, гарантиращи незабавен триумф за всеки бизнес, който хване вълната на последните вълшебен тактики.

На процедура обаче метод, основан на сходни „ универсални “ формули за триумф, е малко евентуално да докара до реализиране на действителни бизнес цели.

Разработването на самостоятелна, насочена към резултатите тактика е от основно значение за високата успеваемост на всяка цифрова или маркетингова услуга.

Всеки бизнес е неповторим във връзка с своите цели, целева публика и пазарни провокации. Създаването на персонализирана тактика дава опция на компаниите да се съсредоточат върху своите основни цели, да разпознават най-подходящите информационни канали и да приложат тактики, които най-добре пасват на мощните страни на техния бранд.

Този тип стратегическо обмисляне е основен детайл в метода на ExpandX, който освен подсигурява по-ефективно потребление на ресурсите на клиента, само че и доста усилва опцията за реализиране на измерими и устойчиви резултати.

За създаването на ефикасна тактика би трябвало да се заобикаля следването на мимолетни трендове, а също и потреблението на клишета и рекламни трикове.

Прилагането на сходни маркетингови действия, като тези на вашите съперници, само че с по-големи отстъпки или пък с добавена екстравагантност, няма да докара до триумф “, акцентира ръководещият сътрудник на ExpandX Темелко Дечев.

„ Вместо това, бизнесите би трябвало да се съсредоточат върху дълготрайно и неповторимо като съдържание стратегическо обмисляне. Резултатите от маркетинг дейностите следва да се проучват в действително време съгласно измерими основни индикатори за успеваемост (KPIs), които не са от общ темперамент. Силната връзка между продажби, бизнес развиване и маркетингов микс създава нужната основа за постоянен бизнес напредък. ”
Уеб уеб сайтове и цифрови разработки със суперсила
Ефективното съдействие сред екипа за уеб разработки и експертите по маркетинг в ExpandX е основно конкурентно преимущество на организацията, което я отличава от други компании със сходно портфолио от услуги.

Постигането на синхрон на разработвания уеб страница с съответстващите маркетингови и търговски аспекти е от значително значение за основаването на цифрово прекарване, което води до мечтаните резултати.

От години е извънредно незадоволително уебсайтовете да са образно привлекателни и адаптивни от позиция на дизайн. Внимателно премисленият и персонално планиран уеб страница би трябвало да служи като мощен инструмент за маркетинг и продажби, който дейно комуникира посланията на марката, ангажира посетителите, построява доверие и насочва евентуалните клиенти към деяние ”, добавя Полина Дечева, сътрудник в ExpandX.

Когато маркетинговите тактики и дейностите по уеб разработки са синхронизирани, бизнесите се показват пред света посредством уеб страница, който освен наподобява атрактивно, само че има и нужната оптимизация за потребителското преживяване, за класирането си в интернет търсачките и за генерирането на евентуални клиенти (UX, SEO & Lead Generation). Подобно благозвучие разрешава постигането на консистентност в брандинга и маркетинговите послания. А също по този начин и на стратегическия разбор на данните. Като краен резултат всичко това се показва в по-високи равнища на ангажираност при потребителите и действително измерим триумф. Този метод е годен и за дизайна и за цялостната разработка на всяко друго уеб решение или уеб план от портфолиото на ExpandX.


Маркетинг без граници
На световния пазар основаният на данни метод е от решаващо значение за даването на услуги, като PPC реклама, маркетинг в обществените мрежи (SMM) и SEO тактики. В направлението си от услуги по цифров маркетинг ExpandX употребява силата на данните, с цел да персонализира маркетинговите акции, които доближават до вярната публика в точния миг и с подобаващото обръщение, без значение от местоположението.

Една от най-популярните услуги на ExpandX – мултиезичният PPC – свидетелства за умеенето на организацията да преодолява езиковите бариери, предлагайки услугите си на голям брой езици, гарантиращи ефикасна връзка сред клиентите на ExpandX и тяхната разнообразна потребителска база.

Един подобен образец, който акцентира качеството на мултиезичните PPC услуги на ExpandX, е сполучливото съдействие с Assent Inc., световна компания за софтуерни решения за резистентност при веригите на доставки, с комерсиална активност в Северна Америка и Европа. През последните над три години ExpandX ръководи тяхното портфолио от Гугъл Ads акции в 8 европейски страни, на 4 разнообразни езика – британски, италиански, испански и френски.

Можете да изгледате видео рекомендацията, предоставена на ExpandX от маркетинг шефа на Assent Inc. за Европа, като кликнете върху изображението под този параграф.

Тези от вас, които демонстрират интерес към още истории на сполучливи бизнеси, могат да гледат серията от изявленията с клиенти на ExpandX в формалния YouTube канал на организацията: Клиентски истории на триумфа.
Оптимално потребление на опциите на изкуствения разсъдък
Бързият напредък на изкуствения разсъдък (AI) докара след себе си съществени промени в областта на цифров маркетинг, предлагайки на бизнеса невиждани благоприятни условия за усъвършенстване на тактиките и процесите. Напредналите AI принадлежности все още имат основна роля в управляването на основани на данни маркетингови акции, позволявайки на организации като ExpandX да проучват големи количества потребителска информация, разнообразни аспекти на цифровото държание на потребителите и характерни маркетингови индикатори за успеваемост (KPIs). Крайната цел на всичко това е извличането на скъпи заключения и изводи, които да екипират бизнеса с качествени осведомени решения.

Интеграцията на AI има капацитета доста да увеличи успеваемостта на маркетинговите тактики и, като цяло, на метода, по който бизнесите построяват качествена връзка със своята публика.

В допълнение на това, основаването на наличие благодарение на AI открива пред нас цялостен нов свят от безкрайни благоприятни условия за по-разнообразни, ангажиращи и занимателни способи за взаимоотношение с потребителите. Когато тези AI принадлежности и решения се употребяват от опитните маркетинг експерти на ExpandX, те отключват напълно ново равнище на оперативна успеваемост и креативност.

Ето един забавен образец за това по какъв начин ExpandX неотдавна употребява AI аватар решение, с цел да показа вълнуващи фирмени вести със своята публика.

Отлично показване и на американския пазар
Когато става въпрос за световното наличие на ExpandX в областта на уеб услугите и цифровия маркетинг, си коства да се спомене позиционирането на организацията и на американския пазар.

Първите световни ранглисти на The Manifest за 2024 година отреждат на ExpandX място измежду цифровите организации с най-вече потребителски мнения в три огромни американски града: Атланта, Филаделфия и Ню Йорк.

През 2024 година висококачествените уеб разработки на организацията печелят на ExpandX впечатляващото 3-то място в Атланта, където ExpandX се класира и в топ 3, в по-широката категория „ Дигитална компания с цялостен набор от услуги “ (Full-Service Digital Company). Във Филаделфия ExpandX e класирана измежду топ 10 на фирмите с най-вече потребителски мнения в категорията „ Дигитален маркетинг “, а в Ню Йорк се подрежда на 17-о място в категорията „ PPC услуги “.

Отвъд даването на цифрови услуги, предходната година организацията добави своите бизнес интензивности в Съединени американски щати и с организирането на присъствено бизнес събитие в Ню Йорк. През октомври 2023 година ExpandX провежда профилиран Мастър клас в хотел RIU Plaza New York Times Square в центъра на Манхатън. Събитието беше посетено както от опитни мениджъри от разнообразни промишлености, по този начин и от прохождащи бизнесмени и притежатели на бизнес от разнообразни браншове, в това число интернационална търговия, търговия на дребно, банково дело, произвеждане, логистика и други.

Отличията на ExpandX през последните 5 години
През последните пет години ExpandX събира впечатляваща сбирка от награди и световни оценки. От 2019 година до през днешния ден организацията е неведнъж отличавана в разнообразни ранглисти за своята изключителна работа в региона на уеб създаването, цифровите тактики и маркетинга, отразявайки неуморимата отдаденост на ExpandX към постигането на резултати.



Започвайки с премията Global Leader за 2019 година, получена за изключителни услуги в региона на цифровия маркетинг, възходът на ExpandX е белязан от следваща поредност влиятелни оценки. В идващите години организацията печели трофеи като Clutch Global 1000 за 2022 и 2023 година, класирайки я измежду най-хубавите B2B компании в света, съгласно класацията на основаната в Съединени американски щати рейтингова платформа.

През 2022 година Ad Word Masters разгласи ExpandX за “Златна Агенция на годината ”, затвърждавайки нейната известност в промишлеността. Освен това, The Manifest класира ExpandX измежду цифровите организации с най-вече потребителски мнения в разнообразни райони, в това число Съединени американски щати, Германия, Обединеното кралство и Обединените арабски емирства, наблягайки световната активност и удовлетворението на клиентите на организацията.

В Испания организацията е отличена в девет обособени категории, а в Португалия ExpandX печели седем разнообразни награди за своите цифрови услуги, в това число за услуги във финансовия, комерсиалния и медицинския бранш. Можете да прочетете повече тук.
Ползите за Вашия бизнес
Чрез отличното качество на услугите, предоставяни на компании от разнообразни браншове, на три континента, ExpandX потвърждава своята отдаденост към просперитета на клиентите си. За това свидетелстват и историите за триумфа на клиентите им, а също и оценките, на които се радват от организацията на локално и световно равнище.

Разберете по какъв начин ExpandX може да усъвършенства цифрово наличие на Вашия бизнес, като посетите техния уеб страница expandx.com.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР