В днешния свят на интензивна употреба на информационни технологии бързо

...
В днешния свят на интензивна употреба на информационни технологии бързо
Коментари Харесай

QuTS hero надхвърля очакванията към съхранението на данни

В днешния свят на интензивна приложимост на осведомителни технологии бързо изменящите се условия са ключ към триумфа или неуспеха на корпоративните организации. Бюджетите подлежат на непоколебим надзор, а всеки евентуален престой даже за секунди е евентуална злополука. Операционната система QuTS hero на тайванската компания QNAP разчита на файловата система ZFS, която дава приоритет на целостта на данните, с цел да отговори на потребностите от високопроизводително и устойчиво основаване на аварийни копия на данните.

Обемът данни, генерирани от актуалните предприятия, е замайващ и съставлява съществено предизвикателство за ИТ личния състав. Затова предприятията се нуждаят от системи за предпазване с безкомпромисна надеждност и непоклатимост, с цел да обезпечат растежа на своя бизнес, а в същото време да задоволяват условията за оперативна успеваемост и доходност. Общите ИТ провокации за огромните предприятия са:

Надеждно предпазване на данни за отбрана на сериозните за задачата на компанията данни и приложения. Устойчиво за бъдещето обмисляне на аварийното прекопирване и възобновяване след бедствия. Гъвкава и рентабилна архитектура за предпазване на данни. Опростено ръководство на удостоверяването на потребителите.

Решението QuTS hero на QANP дава опция за високопроизводителна VDI инфраструктура и обмисляне за надеждно възобновяване след бедствия и повреди. QuTS hero понижава риска от развалени данни, породени от неточности при записа им или при спиране на зареждането. Конфигурацията RAID Z в допълнение основава по-гъвкаво предпазване с обезпечена отбрана на данните. Дедупликацията и компресирането на входящите данни доста усъвършенстват успеваемостта. За клонове в разнообразни райони ИТ екипите могат да употребяват облачна услуга за ръководство на идентичността и достъпа Azure AD®, тъй че потребителите да получат достъп до разнообразни приложения, устройства и мрежи.
Реклама Решението е уместно и за дребни и междинни компании без ИТ отдел
В дребните офиси централизираното предпазване на данни с елементарно ръководство е доста значимо за ускорение на ежедневното основаване и шерване на файлове. В тези компании обаче постоянно липсва бюджет за ИТ експерти. Затова компаниите може да се сблъскат с проблеми като затруднено централизирано ръководство на системата за предпазване, липса на обединен проект за надеждно основаване на аварийни копия на данните и тяхното възобновяване. Настройките за засвидетелствуване самоличността на потребителите са досадна задача, изключително когато чиновниците непрестанно са в придвижване.

QuTS hero обезпечава ефикасно ръководство на достъпа на голям брой консуматори. NAS системите дават централизирано предпазване на данни, а с QuTS hero те обезпечават ценово дейно основаване на моментални фотоси на споделени папки, без да се употребява в допълнение дисково пространство. Бързото основаване на аварийни копия се добавя от понижаване на заканите от криптовируси.
Съвместно редактиране на медийни файловеКогато става въпрос за предпазване и шерване на медийни файлове, за редакторите в телевизионните студиа е значимо да имат постоянен достъп до файлове и опцията да редактират и споделят мултимедийни файлове по едно и също време с другите членове на екипа. В този случай те могат да се сблъскат с ненадейно щета на изображенията в " недопечен " RAW формат по време на редактирането, а членовете на екипа да нямат достъп до NAS системата, с цел да редактират дружно медийните файлове в обединен работен развой. QuTS hero предлага компресиране и дедупликация на входящите данни. Със своята огромна продуктивност, потенциал и мащабируемост NAS системите на QNAP съставляват идеалното решение за предпазване на медийни файлове с висока разграничителна дарба. QNAP дава NAS системи с мрежова съгласуваност 5GbE, 10GbE и Thunderbolt™, както и уголемение с PCIe за по-бърза връзка - 10GbE, 25GbE и даже 40GbE. Чрез опциите за самовъзстановяване на QuTS hero целостта на данните е обезпечена благодарение на автоматизирано разкриване и поправяне на развалените данни. За повече информация: " Перси " ООД София 1330 ул. " Златна Добруджа " 18 тел.: 0700 42030 Реклама Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Технологии
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР