В днешния си брой вестник „24 часа“ е публикувал новина,

...
В днешния си брой вестник „24 часа“ е публикувал новина,
Коментари Харесай

Срамота, колеги! „24 часа“ брутално открадна новина от BulNews.bg

В днешния си брой вестник „ 24 часа “ е разгласил вест, която е брутално открадната от осведомителна организация BulNews.bg. Материалът е толкоз забавен, че даже е сложена отправка за нея на първа страница, а самата тя е водеща на 6-та.
Колегите от националния ежедневник са преписали писмен знак по писмен знак вчерашния ни материал за пребития началник на хирургията във врачанската болница доктор Иван Чолашки. За този случай заяви люпилнята за извънредни вести BulNews.bg. Още през вчерашния ден всички водещи медии разпространиха новината, като правилно цитираха първоизточника.
Единствените, които препечатиха материала без да посочат източника, са великите преписвачи от „ 24 часа “, отпред с техния сътрудник за Враца Валери Ведов. Лошото е, че това е следващият случай, в който Ведов, или както го назовават някои Говедов, си разрешава да гребе с цялостни шепи от съкровищницата на BulNews.bg, без да цитира.
Още по-смешното е, че вестникът поде самодейност против практиката да се преписват материали без да се посочва източника, а в това време лицемерно краде като ром край селски котел за ракия. Желателно е Венелина Гочева да си прочисти кореспондентите, с цел да не става за смях измежду сътрудниците с подчинени като ментето Ведов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР