В днешния предпоследен работен ден на депутатите от 46-НС са

...
В днешния предпоследен работен ден на депутатите от 46-НС са
Коментари Харесай

Депутатите като за последно ударно изслушват министри |

В днешния предпоследен работен ден на депутатите от 46-НС са планувани общо осем съвещания на парламентарните комисии, по време на които ще се изслушват 13 души.

Комисията по защитата ще изслушва министъра Георги Панайотов.

Комисията за проверка пък е поканила представители на " Топлофикация София “, Столична община, както и на „ АЙ СИ ДЖИ БИ “ АД и БЕХ. За днешното заседание е планувано и разглеждането на сигнали от жители и Неправителствени организации.

На днешното съвещание на комисията " Росенец " пък би трябвало да бъдат изслушани служебният вътрешен министър Бойко Рашков, Ахмед Доган, както и Константин Бачийски – общински консултант в Общинския съвет-Бургас.

Комисията " Магнитски " също ще изслушва Бойко Рашков, както представители на прокуратурата и на правосъдното министерство.

Омбудсмана Диана Ковачева пък ще бъде в комисията по правата на индивида .

Комисията по труда ще изслушва Гълъб Донев за обществените политики на държавното управление, както и за Плана за деяние за интервала 2018-2021 година за осъществяване на Националната тактика за дълготрайна грижа.

В комисията за българите в чужбина също ще бъде изслушван представител на общественото министерство.

В комисията по цифровизация пък са поканени ръководителите на Национален статистически институт и ЦИК - Сергей Цветарски и Камелия Нейкова. Темите са проблемите с преброяването както и провеждането на изборите през есента.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР