В днешния епизод на телевизионното предаване Стани богат бе зададен

...
В днешния епизод на телевизионното предаване Стани богат бе зададен
Коментари Харесай

Въпрос без верен отговор: Как "Стани богат" оплеска история за Паоло Роси

В днешния епизод на телевизионното предаване " Стани богат " бе заложен въпрос на футболна тема, засягащ легендата на италианския футбол Паоло Роси. През 1982 година Роси се трансформира в воин за " Скуадра адзура ", извеждайки Италия до международната купа.
Паоло Роси умря в края на 2020 година, а през днешния ден в " Стани богат " попитаха следния въпрос:
" Къде лежи за малко футболистът Паоло Роси преди с тима на Италия да завоюва Световната купа през 1982 година? "
Предложените отговори на този въпрос са:
А) в пандиза
B) в психиатрична клиника
C) в клиника за наркомани
D) в ортопедична клиника
" Верният " отговор на този въпрос се оказва А) в пандиза . Всъщност този въпрос няма правилен отговор, тъй като такава история на процедура не съществува.
Любопитното е, че " историята " има български корени, когато измежду публицистите, отразяващи Мондиала през 1982-ра, потегля мълвата, че Роси е лежал три години в пандиза поради споразумяване на мачове.
Роси в реалност взе участие в споразумяване на мачове, само че не е влизал и за ден зад решетките. Той само получава тригодишно наказване отнемане от спортни права, което след това е понижено на две, с цел да може да взе участие на Мондиала.
Въпросът на " Стани богат " бе за сумата от 2000 лв., а участникът употребява жокери " 50/50 " и " помощ от публиката ", с цел да го познае. Водещият Михаил Билалов пък приключи с думите: " (Паоло Роси) доста обича черно тото и е поживял доста време в пандиза преди този момент ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР