В днешния епизод на ще ви отведем в Димитровград -

...
В днешния епизод на ще ви отведем в Димитровград -
Коментари Харесай

В Европейци: Как фабриката за кожени изделия в Димитровград се наложи на световно ниво?

В днешния епизод на ще ви отведем в Димитровград - в най-голямата и най-модерната фабрика за кожени произведения в България.

Семеен бизнес, съумял да наложи името си на международно равнище. Днес своята продукция там шият едни от най-известните и най-луксозните международни марки. Двигателят на този развой е Пламен Цонев - инженер по обучение и по душа.

Израснал в София, в фамилията на инженер и учителка по френски - с игра на фунийки, ритване на топка и чупене на прозорци. Баща чу би основен инженер на мините към тогавашното министерство на енергетиката. От него наследил любовта към машините.

" Той беше индивидът, който внесе, построи и построи големите мини, които са тук навън, роторните багери. Не беше у дома доста време, само че беше много сериозен човек, като удареше по масата и всички се строявахме в две редици. Но къщата се управляваше от господарката ", споделя Пламен Цонев.

От майка си научил, че фамилията е най-важното нещо в живота. А сполучлив ставаш, когато:

" Когато се прибереш у дома и разкажеш на жена си какво си направил през днешния ден и тя ти каже: " Еее, ти си популярен ". Няма нищо по-хубаво, повярвайте ми ".

Днес фамилната компания извършва поръчките на най-луксозните международни марки. Една чанта, направена тук, коства няколко хиляди евро. Рецептата за триумф е безукорно качество и ясни периоди. Пламен споделя, че с тях не прави компромис.

Независимо от мястото и изискванията, в случай че гориш в това, което правиш, триумфът е обезпечен.

Целия епизод гледайте довечера от 20:30 ч., незабавно след централните вести!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР