В днешния ден токът ще струва 10 пъти повече, 1000%

...
В днешния ден токът ще струва 10 пъти повече, 1000%
Коментари Харесай

Делян Добрев: Днес токът ще струва 1064 лева

В днешния ден токът ще коства 10 пъти повече , 1000% повече в сравнение с е предстоящата от бизнеса цена. Предлагам да включите в дневния ред плана на решение, което аз и моите сътрудници внесохме, тъй като считам, че това е най-важната тематика за тази седмица. Хората се интересуват от цената на тока и дали ще има компесаторни механизми за небитовите крайни клиенти. Това съобщи на парламентарното съвещание в четвъртък националният представител от ГЕРБ Делян Добрев.

По думите му, през днешния ден в 17:00 токъ т ще коства 1064 лв. и стотинки.

Депутатът от ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова от своя страна съобщи, че не може да бъде отсрочен планът за решение за цените на електрическата енергия за бизнеса.

Делян Добрев се обърна към ръководителя на Народното събрание Никола Минчев и изясни, че по член 57, ал.5 той има право да включи тази точка по негова преценка.

„ Ситуацията в действителност е изключителна. По метода на водене ви приканвам да извършите съответна преценка, тъй като в противоположен случай отрицателните последици от вашите неправилна преценка ще тежат на вашата съвест. Ще има значително предприятия, ВиК сдружения, лечебни заведения, които ще банкрутират “, добави той.

В последна сметка ръководителят на Народното събрание Никола Минчев не позволи двете точки в Народното събрание.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР