В днешния ден Софийската районната прокуратура направи искане мярката на

...
В днешния ден Софийската районната прокуратура направи искане мярката на
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска задържане под стража за прокурорския син от Перник

В днешния ден Софийската районната прокуратура направи искане мярката на Васил Михайлов да бъде променена от " домакински арест " в " задържане под стража ". Това заяви на брифинг наблюдаващият прокурор Георги Иванов.

" Пред съда бяха показани всички доказателства, в това число информацията от Министерството на правораздаването и информацията от български медии, включващи изказванията на Михайлов “, съобщи той.

За нас са значими законите и моралът, сподели прокурорът.

" Искам изрично да заявя. Първоначално беше " задържане под стража " и беше променена след пет месеца в " домакински арест ". Прокуратурата взима всички ограничения за отбрана на правата. Всички жители са равни пред закона ", добави прокурорът.

Проверка в Министерството на правораздаването е посочила, че Васил Михайлов е нарушавал домашния си арест и е излизал от жилището.

В изявление от терасата на дома си Михайлов призна пред bTV, че е пребивал хора, както и че е нарушавал мярката си за неотклонение.

bTV съумя да беседва и с бащата на Васил Михайлов. Според него синът му не е нарушавал изискванията си на домакински арест.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР