В днешния ден, по повод предстоящия голям християнски празник Великден,

...
В днешния ден, по повод предстоящия голям християнски празник Великден,
Коментари Харесай

Кампанията на БСП "Солидарен Великден“ е в ход в Кърджали и Врачанско

В днешния ден, във връзка идния огромен християнски празник Великден, представители на младежкото и женско обединяване на Българска социалистическа партия, дружно с общинските ръководители в област Кърджали, се включиха интензивно в националната акция " Солидарен Великден " по самодейност на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

500 козунака, опаковани и дезинфекцирани, при съблюдаване на всички условия за хигиена и отдалеченост, бяха раздадени на пенсионерски клубове, хора с трайни увреждания, обществено слаби фамилии и църковни храмове на територията на региона.

„ Днес в тези сложни за всички ни дни, повече от всеки път възрастните хора, болните, безработните имат потребност от внимание, съпричастност и поддръжка. " споделят социалистите. С пожелания за здраве и сили, козунаци бяха дарени и на инфекциозно поделение в регионалната МБАЛ " Д-р Ат. Дафовски ".



Раздадените козунаци са създадени от локални кърджалийски компании и са закупени със съдействието на водача на партията Корнелия Нинова и регионалния ръководител Милко Багдасаров.

Областният съвет на Българска социалистическа партия - Враца също се причисли към акцията " Солидарен Великден ". Народният представител Анастас Попдимитров прикани за взаимност и опазване на християнските обичаи във време на ограничавания и обществена изолираност. Общинските организации на територията на област Враца доставиха над 300 козунака и над 1000 червени яйца на възрастни и социално-слаби хора.
Всички дарени артикули са на производители от региона.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР