В днешния ден на Аустрелиън Оупън двама от представителите на

...
В днешния ден на Аустрелиън Оупън двама от представителите на
Коментари Харесай

Креси записа поредна впечатляваща победа; Фриц надделя над сънародника си Тиафо

В днешния ден на Аустрелиън Оупън двама от представителите на Съединени американски щати - Максим Креси и Тейлър Фриц, се класираха в третия кръг на шампионата, печелейки съвсем безпроблемно своите дуели.

В един от първите мачове за деня излезе Максим Креси, който е добре прочут у нас с дуела си против Григор Димитров неотдавна. Гигантът срещаше младата чешка вяра Томаш Махач, който през новия сезон е непобеден, печелейки Чалънджър купата в Траралгон. Американецът поддържаше висок % извоювани точки на мрежата, с помощта на което в множеството време държеше лидерската позиция, с цел да стигне до крайния триумф след 6:1 3:6 6:1 7:6(5).

Още при започване на мача превъзходството на Креси си сподели думата и той стигна до ранен пробив задатък. Американецът задържа равнището в играта си, реализирайки нов брейк, който му донесе сета след по-малко от половин час игра. Втората част се оказа най-слаба за колоса, откакто равнището му на начален удар спадна фрапантно, двойните неточности се трупаха една след друга на сметката му, като това бе добре пристигнало за Махач.

His careers best!

Maxime Cressy defeats Tomas Machac 6-1 3-6 6-1 7-6
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР