В ДНЕШНИЯ БЮЛЕТИН:- Секретарят на ВВС планира да вози се

...
В ДНЕШНИЯ БЮЛЕТИН:- Секретарят на ВВС планира да вози се
Коментари Харесай

Бюлетин за AI на Fox News: AI ще лети с F-16 със секретаря на ВВС на борда

В ДНЕШНИЯ БЮЛЕТИН:

- Секретарят на Военновъздушни сили възнамерява да вози се в военен аероплан F-16, ръководен от AI тази пролет
- Изкуствена хубост: Предупреждение за закани за самочувствието на девойките, Dove се ангажира в никакъв случай да не употребява AI в рекламите
- МНЕНИЕ: Училищата в Китай употребяват AI. Защо не нашите?

Министърът на военновъздушните сили Франк Кендъл сподели на членове на Сената на Съединени американски щати във вторник, че възнамерява да се вози в пилотската кабина на аероплан, ръководен от изкуствен интелект. F-16 169th Fighter Wing аероплан е забелязан през 2023 година (Fox News/Getty Images)

РИСКОВЕ ПРИ ПОЛЕТА: Министър Франк Кендъл сподели на членовете на Сената на Съединени американски щати във вторник, че възнамерява да се вози в пилотската кабина на аероплан, ръководен от изкуствен интелект, с цел да изпита технологията на бъдещия флот на военния клон.

„ ЗАПАЗВАНЕ НА ИСТИНСКАТА КРАСОТА “: Тъй като специалистите предвиждат, че 90% от онлайн наличието може да бъде генерирано до 2025 година, огромна марката за хубост заема позиция против потреблението на AI в рекламата.

МНЕНИЕ: Съединените щати имат дълга и горда история на поощряване на нововъведенията на световната сцена. Америка не може да си разреши да изостане в революцията на изкуствения разсъдък, защото световните съперници като Китай към този момент са доста напред в консолидираното на тези принадлежности в своите просветителни системи, написа Карл Сабо от NetChoice.

Джейми Даймън, ръководител и основен изпълнителен шеф на JPMorgan Chase & Co., по време на изявление на конференцията JPMorgan Global High Yield and Leveraged Finance Conference в Маями, понеделник, 6 март 2023 година (Marco Bello/Bloomberg посредством Getty Images)

„ ТРАНСФОРМАЦИОННО “: JPMorgan Chase Изпълнителният шеф Джейми Даймън разгласява годишното си писмо до акционерите в понеделник, в което разиска последствията от върху интервенциите на най-големия заемодател в Съединени американски щати и стопанската система като цяло.

РАЗДЕЛЯ РЕШЕНИЕТО: Zola, компания, която оказва помощ сгодените двойки възнамеряват детайлности за сватбата си, разгласи стартирането на нов инструмент в помощ на двойки, които се борят с вземането на безчет решения за празничния ден.

Народоосвободителна въстаническа армия ИНДУСТРИАЛНА РЕВОЛЮЦИЯ: Пазарът на труда в Съединени американски щати продължава да се развива, откакто остана исторически стегнат през миналата година, само че последните мнения на известния икономист Лари Съмърс допускат, че постоянният брой работни места може в последна сметка да стане нещо от предишното до.

Лари Съмърс, забелязан по време на премията Хенри А. Кисинджър за 2017 година в Американската академия в Берлин на 20 юни 2017 година в Берлин, Германия. (Чад Бюканън посредством Getty Images)

.

СЛЕДВАЙТЕ FOX NEWS В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Фейсбук
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn

РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА НАШИЯ ДРУГИ БЮЛЕТИНИ

Fox News First
Fox News Opinion
Fox News Lifestyle
Fox News Health

ИЗТЕГЛЕТЕ НАШИТЕ ПРИЛОЖЕНИЯ

Fox News < br> Fox Business
Fox Weather
Fox Sports
Tubi

ГЛЕДАЙТЕ FOX NEWS ОНЛАЙН

Fox News Go

STREAM FOX NATION

Fox Nation

Бъдете в крайник с най-новите софтуерни достижения на AI и научете за провокациите и опциите, които AI показва в този момент и за в бъдеще с Fox News тук.

Тази публикация е написана от чиновници на Fox News.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР