В днешния 1-ви септември от 15:30 българско време ще бъде

...
В днешния 1-ви септември от 15:30 българско време ще бъде
Коментари Харесай

Лудогорец във втора урна

В днешния 1-ви септември от 15:30 българско време ще бъде изтеглен жребият за групите на Лигата на конференциите. Българският отличник Лудогорец, който остана единственият ни представител на това равнище в европейските клубни шампионати, за първи път ще играе на този стадий от третото по значителност съревнование на УЕФА.

“Орлите ” играха в Лигата на конференциите и през предишния сезон, само че го направиха във етапа на директните елиминации, откакто приключиха на трето място в своята група в Лига Европа.

Иначе родните първенци ще бъдат във втора урна. Там ще си вършат компания още с ПАОК, Слован Братислава, Макаби (Тел Авив), Виктория Пилзен, Астън Вила, Фиорентина, Бодьо/Глимт.

В първа урна ще бъде тимът на Айнтрахт (Франкфурт), който в плейофите на шампионата отстрани другия български участник, стигнал до последното ходило от пресявките на Лигата на конференциите - Левски. Там германците ще бъдат в компанията на Динамо (Загреб), Брюж, АЗ Алкмаар, Гент, Фенербахче, Лил, Ференцварош.

Трета урна също предлага многообразие от мощни тимове. Това са Генк, Зоря (Луганск), Астана, Бешикташ, ХИК, Легия (Варшава), Спартак (Търнава), Олимпия (Любляна)

В четвърта урна виждаме наличието на някои тимове, които също като Лудогорец отпаднаха от пресявките на Шампионската лига, с цел да стигнат до тук и ще създадат още по-оспорвана груповата фаза на Лигата на конференциите. Всички тимове тук са: Жрински Мостар, Клаксвик, Абърдийн, Чукарички, Лугано, Брейдаблик, Нордселанд, Балкани.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР