В днешната среда с високи лихвени проценти много хора се

...
В днешната среда с високи лихвени проценти много хора се
Коментари Харесай

Какво е жилищен заем без оценка?

В днешната среда с високи лихвени проценти доста хора се затрудняват да намерят налични благоприятни условия за финансиране. Ако би трябвало да заемете пари, натрупването на такси по кредитната ви карта или тегленето на персонален заем може да бъде скъпо. Ето за какво някои притежатели на жилища избират да се възползват от личния си капитал с жилищен заем или кредитна линия за личен капитал (HELOC). Тези типове заеми нормално обезпечават финансиране при по-ниски лихвени проценти от кредитните карти и персоналните заеми.

Заемите за личен капитал могат да бъдат изключително потребни, в случай че желаете да заемете огромна сума едновременно и имате закрепени заплащания, като например за някои обстановки на консолидация на задължения. Обикновено би трябвало да получите оценка, с цел да вземете заем против личния си капитал, само че това не постоянно е належащо.

Например заемът за личен капитал без оценка може да употребява автоматизирана система за оценка (AVM), с цел да като цяло неотложно оценете цената на вашия дом. Нека...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР