В днешната събота (ПП) представи проекта си за кабинет ПП представи

...
В днешната събота (ПП) представи проекта си за кабинет
ПП представи
Коментари Харесай

Водещите новини! ПП представи проектокабинета си

В днешната събота (ПП) показа плана си за кабинет

Политическа партия показа състава на бъдещия кабинет, Бойко Рашков остава в редиците

Кандидатът за министър-председател показа пред медиите състава на Министерски съвет, с който изрази вяра да изкара цялостен четиригодишен мандат.

,,Мотото на това държавно управление ще бъде "Нулева приемливост към корупцията ". Това ще бъде алената линия, която нито един от нас не може да премине. Тази коалиция ще бъде в този си състав, единствено и само в случай че това мото се съблюдава ", сподели той.

По-рано от управлението на Политическа партия получиха мандат за сформиране на постоянно държавно управление и го върнаха изпълнен.

Румен Радев връчи мандат на Политическа партия, го върна изпълнен

Президентът Румен Радев връчи мандат за сформиране на държавно управление на " ". Председателят на парламентарната група на групировката Андрей Гюров съобщи, че партията предлага за претендент за министър-председател. Мандатът беше признат от съпредседателя на партията и претендент за министър председател. Кандидатът за министър-председател одобри от президента Радев проучвателния мандат за сформиране на държавно управление, с цел да го върне незабавно по-късно изпълнен.

От съдружния сътрудник на Политическа партия "Демократична България " показаха вярата ти, че кабинетът ще изката четири годишния си мандат

"Да, в действителност съм оптимист, че ще изкараме четири години и това е естественото ми държание и изявление, тъй като усетих, че всички имат предпочитание в действителност да променим България към това, което е записано в нашето съдружно съглашение ", това съобщи Борислав Сандов, препоръчан за заместител министър-председател по климатични политики и министър на околната среда и водите от квотата на "Демократична България ".

Цветан Цветанов изрече друго мнение

Цветанов: Давам не повече от 2 години небосвод за кабинета на Петков

„ Давам не повече от две години небосвод за този кабинет. Президентът няма да търси борба, а може би ще посочва проблемите, в случай че има такива, с същинските им имена. Той го съобщи доста ясно на срещите с опозиционната сега партия, която е ГЕРБ”, съобщи ръководителят на „ Републиканци за България” Цветан Цветанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР