В ДКЦ Пълмед“ – Пловдив вече работи Кабинет по естетична

...
В ДКЦ Пълмед“ – Пловдив вече работи Кабинет по естетична
Коментари Харесай

ДКЦ „Пълмед“ предлага серия антиейдж терапии за здрава и сияйна кожа

В ДКЦ „ Пълмед “ – Пловдив към този момент работи Кабинет по естетична и възстановителна медицина, който дава богата палитра от антиейдж процедури на разположение, шия и деколте.  Консултациите и процедурите, измежду които плазмолифтинг (PRP), мезотерапия, използване на ботулинов токсин и други се правят от висококвалифицирани експерти, оповестяват от лечебното заведение.

„ Терапиите са предопределени за мъже и дами с по-млада или по-зряла кожа. Може да се третира цялото лице, околоочна зона, шия, деколте. Процедурите не са ориентирани единствено към пациенти, искащи естетично усъвършенстване на кожата на лицето си, а и към такива, на които им следва оперативна интервенция в лицево-челюстната област или са след сходна намеса. Всяка грижа с подобен тип лечения, след вярна преценка за всеки пациент, води до по-здрава кожа, а хубавичко и хидратирана кожа на лицето постоянно наподобява прелестно “, разяснява доктор Анастасия  Желева, която оглавява активността на кабинета.

Използват се новаторски артикули за инжекционни възстановителни лечения и се обезпечава сигурност и комфорт при осъществяване на процедурите в лечебно заведение.

Процедурата плазмолифтинг е неповторима здравна технология за възобновяване на здравето и хубостта чрез инжектиране на тромбоцитна автоложна плазма, получена от личната кръв на пациента. С тази терапия се усъвършенства цялостната конструкция на кожата, покачва се нейният тонус и разтегливост, изравнява се релефът, понижават се признаците на стареене. Кожата е отмерено освежена, със смекчени линии, плътна, стегната и огряна.

Мезотерапията е инжектиране на хранителни субстанции и значими витамини и минерали в дълбоките пластове на кожата, с цел да се обезпечи хидратация и поддържане тъкмо там, където е най-необходимо. Третират се лице, околоочна зона, шия, деколте.  С тази терапия се поправят умерени до дълбоки бръчки в региона на лицето, шията и деколтето. Възстановява се контурът на лицето и се реализира естествено подмладен тип, с бистър загар на кожата.

За удобното повлияване на казуса бруксизъм, т.е. притискане и скърцане със зъби, в кабинета се употребява ботулинов токсин. Той се ползва в дъвкателните мускули, след доста точна преценка на експерта, проучвания и изясненост в диагнозата и може да се окаже доста добър избор на лечебно средство.

Д-р Анастасия Желева е лицево-челюстен хирург с над 20-годишен опит по специалността, като работи интензивно в областта на плазмотерапията и естетично-възстановителни процедури в лицево-челюстната област. Главен откривател е в теоретичен план за лекуване на бруксизъм и ботокс терапия.

Записване на час за консултация на тел.032 607 300 или чрез
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР