В Джебел ДПС зададе формулата за успешно развитие - инвестиции.

...
В Джебел ДПС зададе формулата за успешно развитие - инвестиции.
Коментари Харесай

Карадайъ: ДПС трябва да е във властта, за да спре обедняването. Джебел даде модела - инвестиции

 izbori_2023_v1_014

В Джебел Движение за права и свободи зададе формулата за сполучливо развиване - вложения. Това е ключът за решаването на рецесиите, в които се намираме. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи, който е и лидер на листата за Кърджали, на предизборна среща в Джебел. В нея участваха заместник-председателят на партията и кмет на Кърджали Хасан Азис, евродепутатът Атидже Вели и специалистът по обществена политика доктор Хасан Адемов.

 

Карадайъ напомни, че забавянето на договарянето и реализирането на Плана за възобновяване и резистентност през последните близо 3 години е една от аргументите инфлацията в България да е два пъти по-висока от тази в Европа.

 

Инфлацията пораства, има проблеми в стопанската система, а средствата не доближават до дребния и междинен бизнес. Това е по този начин, тъй като няма кой да написа оперативните стратегии, безапелационен е Карадайъ.

 

Той напомни, че Движение за права и свободи е разписало стратегиите за първия и втория действен интервал. Договорихме ги с Брюксел, с цел да може някой различен след това да реже лентички. Планът за възобновяване и развиване беше изработен не за дребния и междинен бизнес, а за един олигарх, съобщи Карадайъ.

 

Той добави, че основната задача е да се спре прогресивното обедняване, а по-късно би трябвало да си сложим за цел да достигнем междинните европейски стандарти на живот.

 

Обедняват освен хората, само че и страната, сподели Карадайъ. Той напомни, че до момента в който Движение за права и свободи е било на власт, вложенията са били 13 милиарда и са прибирали по 2 милиарда дълг. Сега дълга нахвърля 40 милиарда, посочи Карадайъ.

 

С тази разрушена стопанска система, с обедняването и с високата инфлация, обстановката в този момент изумително наподобява на 2001 година, сподели Карадайъ и даде формулата за прекъсване обедняването.

 

Това ще стане, когато дойдат майсторите отново на власт. В спешни времена, идва ред Движение за права и свободи да взе участие във властта, да вдигне на крайници страната, съобщи водачът на партията.

 

" Време за Движение за права и свободи! Време е Движението да е взе участие във властта, да е част от болшинството в Народното събрание, с цел да може дневният ред на хората да бъде дневен ред на политиците.

 

Това единствено Движение за права и свободи можем да го създадем ", сподели Карадайъ. И се аргументира: " Ние имаме това самочувствие, тъй като имаме силата и сме доказвали, че имаме и опит, и експертиза. ".

 

Ние сме огромен депесарския жанр, чиято мощ показахме и в тежката обстановка след опустошителното земетресение, заяви Карадайъ, като благодари на структурите в Кържалийско за организирането на дарителската акция, както и на всички българи - донори.

 

След като в това злополучие можем по този метод да реагираме, за какво да не можем да се обединим и преди да е станало злополучие на политическия терен – с разсъдък и отговорност да създадем 55 013 гласа от област Кърджали, съобщи Карадайъ.

Когато сме дружно, сме мощни и можем да преодоляваме всевъзможни рецесии. Не на отрицанието, а намиране на формули - това става единствено с разговор, добави водачът на Движение за права и свободи.

 

Той напомни, че Движение за права и свободи заплати доста висока цена за демокрацията в България и има дълг да я пази.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР