В Димово се проведе учредително събрание на общинската организация на

...
В Димово се проведе учредително събрание на общинската организация на
Коментари Харесай

Лозан Лозанов бе избран за общински координатор на Републиканци за България- Димово

В Димово се организира учредително заседание на общинската организация на Политическа партия „ Републиканци за България “. Присъстващите делегати единомислещо поддържаха за общински координатор Лозан Лозанов, кмет на община Димово от 2011 до 2019г. Разпознаваем и умел политик и началник. Човек, който познава както проблемите на една дребна община, по този начин и пътищата за тяхното решение. С тези думи присъстващите обясниха своята поддръжка за новоизбрания общински координатор на на Политическа партия „ Републиканци за България “. Това оповестяват от "Републиканци за България ".

„ Поздравявам Лозан, с който сме работили дружно. Поставяме началото – партия „ Републиканци за България “ ще бъде такава, каквато я изградим. Партия, в която е значим гласът на всеки човек “, сподели регионалният координатор на партията Албена Георгиева. Тя изрази убедеността си, че общинската организация на „ Републиканци за България “ в Димово ще сплотява хората и ще получи поддръжката на димовчани.

Огнян Ценков, член на Изпълнителния съвет на партията изясни, че предстоят извънредно значими избори. „ Хората желаят смяна и дружно можем да я реализираме. Необходима е висока изборна интензивност и отговорност от всеки един от нас. Уверен съм, че Политическа партия „ Републиканци за България “ ще реализира добър резултат “, акцентира Ценков и добави, че единствено за няколко дни над 900 поданици на област Видин са подкрепили регистрацията на партията за присъединяване в изборите на 4 април.

Новоизбраният координатор на общинската организация на Политическа партия „ Републиканци за България “ в Димово Лозан Лозанов благодари за доверието на своите съграждани. „ В дребната община се познаваме добре, работим дружно, честваме дружно и дружно преодоляваме провокациите. Тръгваме напред като мощен и обединен екип “, съобщи Лозанов.

На учредителното заседание бяха подадени 11 нови заявки за участие в общинската организация на на Политическа партия „ Републиканци за България “ – Димово.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР