В действителност Моника е влюбена, но в 30-годишен застраховател от

...
В действителност Моника е влюбена, но в 30-годишен застраховател от
Коментари Харесай

Моника Валериева Пак Стана За Смях! Фукаше Се, Че Годеникът Й Е Арабски Шейх, Но Вижте Само Какво Се Оказа!

В реалност Моника е влюбена, само че в 30-годишен осигурител от Бургас, който от горната страна на всичко бил женени. Мъжът се срещал с нея известно време, просто за забавление, само че брюнетката си повярвала, че си пада по нея съществено. Тя почнала да го тормози късно вечер, през почивните дни и постоянно, когато е със фамилията и децата си.

Въпреки че сътрудникът бил безапелационен, че няма да се ожени за нея, Моника вярвала, че ще й се отвори парашута. В последна сметка след неколкоседмичен тормоз той прекратил всевъзможен контакт с нея. Блокирал я от телефона си, в обществените мрежи и даже се наложило да смени маршрута си на придвижване, с цел да не го тормози на път за работа или за дома му. В последна сметка плеймейтката си останала с пръст в устата и още веднъж сама, написа „ Галерия “.

Що се отнася до честите й воаяжи в Дубай, обратно на изказванията, че катарски принц е влюбен в нея, Моника държи чартърен вила, дружно с Велина Узунова. Според слуховете, моделката върви до там „ по поръчка “. Мястото било изключително известно измежду арабския хайлайф. И голям брой предприемачи и милионери разпускали в компанията на красиви девойки.

За това загатна и дизайнерката Миглена Каканашева. В едно свое изявление тя показа, че Мона Валериева пътува постоянно до Дубай „ на повикване “, а не на отмора. Режисьорът Люси Иларионов също направи сходни разкрития във „ ВИП Брадър “, поради което тя се опита да го осъди. Но не съумя да опроверга, е думите му.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР