В дербито на кръга в испанската Ла Лига Севиля ще

...
В дербито на кръга в испанската Ла Лига Севиля ще
Коментари Харесай

Севиля ще търси реванш срещу Барселона

 Севиля – Барселона и ПСВ – Фейенорд през уикенда по MAX Sport
В дербито на кръга в испанската Ла Лига Севиля ще посрещне Барселона в търсене на реванш за отпадането от Купата на краля. Двубоят на " Рамон Санчес Писхуан " е в събота с начален час 17:15 и ще можете да го гледате непосредствено в ефира на MAX Sport 4.

" Севилци " се оправиха с Лацио през седмицата в шампионата Лига Европа, а в този момент имат " крещяща " потребност от точки в борбата за местата, даващи право на присъединяване в Шампионската лига. В момента те са четвърти с 37 пункта, само че Хетафе и Алавес дишат във врата им с едвам 1 точка закъснение. " Андалусийците " би трябвало да трансферират формата си от европейската сцена на домашната, защото са спечелили едвам 2 от последните си 11 дуела в шампионата. 

Пабло Мачин няма да може да разчита на контузените Нолито и Серхио Ескудеро, а под въпрос са Даниел Карико, Хесус Навас, Максим Гоналон и Йорис Наньон. Травмата на Ескудеро ще даде още веднъж късмет за Куинси Промес на левия фланг на офанзивата, до момента в който Габриел Меркадо е подготвен да замести Карико при потребност. Евер Банега се връща след изтърпяно наказване, а при положение, че Навас не е разполагаем, Алейш Видал и Гийерме Арана са подготвени да го заместят.

Барселона също не се намира във страхотна форма, въпреки и да няма загуба в седем поредни срещи във всички шампионати, " Лос кулес " не съумяха да победят Лион, Атлетик Билбао, Реал Мадрид и Валенсия. В шампионата Барса е безапелационен водач с 54 точки на 7 пред втория Атлетико Мадрид след 24 изиграни кръга.

Старши треньорът на " каталунците " Ернесто Валверде няма да може да разчита на Рафиня, Яспер Силесен и Артур, а единственият футболист под въпрос е бранителят Томас Вермаелен. В отсъствието на Артур в спор за неговото място ще влязат Артуро Видал и Сержи Роберто. Очаква се Валверде да заложи на Нелсон Семедо за десния фланг на отбраната, в опит за обезвреждане на бързината на Куинси Промес. Един всред Филипе Коутиньо и Усман Дембеле ще оформи тризъбеца в офанзива дружно с Лео Меси и Луис Суарес.

Едно нещо е несъмнено - тези два тима ще ни предложат следващото представление с марката Ла Лига, която можете да гледате единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР