В дербито на 15-ия кръг във Националната волейболна лига на

...
В дербито на 15-ия кръг във Националната волейболна лига на
Коментари Харесай

Дея спорт обърна и победи ЦСКА, Левски с безпроблемна победа над Хебър

В дербито на 15-ия кръг във Националната волейболна лига на България Дея спорт направи поврат от 0:2 и се наложи с 3:2 над ЦСКА в София (20:25, 22:25, 25:17, 25:20, 15:11). Това бе цялостно повтаряне на полуфинала за Купата на България, когато „ алените ” още веднъж поведоха с 2:0, само че в последна сметка отстъпиха с 2:3 пред бъдещия притежател на трофея.

Бразилецът Лукас Мандалоз бе избран за състезател на мача, откакто влезе на мястото на Николай Учиков и обърна срещата с 24 точки. За ЦСКА 10 осъществя Тодор Вълчев, който направи и 4 аса, с колкото приключи и съотборникът му Тодор Костов. Това беше първа домакинска загуба за ЦСКА в София през сезона.

Левски предстоящо победи младия отбор на Хебър с 3:0 (25:19, 25:17, 25:15) в личната си зала. Владимир Гърков бе над всички за Левски с 12 точки, Светослав Гоцев и Венислав Антов прибавиха по 9. Калоян Вълчинов от Хебър бе най-резултатен в мача с 16. Левски затвърди второто си място в класирането, като редуцира разликата от водача Дея спорт.

Донякъде изненадващо Пирин (Разлог) се наложи безапелационно над Монтана с 3:0 при гостуването си. Гостите бяха по-добрият тим в целия мач и не оставиха шансове на Монтана. Мариян Наков означи 15 точки за Пирин, Радослав Попов добави 11. Най-резултатен за Монтана бе Кристиан Валчак с 15. Тимът на Пирин се изкачи до седмо място в класирането, като изпревари Хебър и Черно море.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР